Mindjuice's Coachuddannelse

Blog forfatter

Mindjuice's Coachuddannelse 

ICF-godkendt uddannelse

Uddannelsen er en unik fusion af kognitiv coaching, kraftfuld kommunikation, Enneagrammet, personligt lederskab og systemisk tænking.
 

Mindjuice's coach uddannelse er langt mere end en coaching uddannelse. Den handler nemlig om de fundamentale lifeskills det kræver for at skabe fundament, forandring og forbedringer i livet.

På coach uddannelsen forener vi de nyeste coaching værktøjer med omfattende træning af dig som coach og som menneske. Du lærer, hvordan du motiverer mennesker til at handle ud fra deres inderste værdier og visioner. Det resulterer i en dybfølt glæde, der forplanter sig i hele livet - fra karrieren til parforholdet.

GODKENDT AF ICF

Mindjuice's Coachuddannelse er ACTP-godkendt af International Coach Federation (ICF) - verdens største brancheorganisation inden for coaching.

Det er din garanti for en uddannelse i topkvalitet og betyder, at du efter endt uddannelse har langt nemmere ved at opnå en ICF-certificering som coach.NYHED! Nu som weekend-hold

Tag Coachuddannelsen på 6 weekender fordelt på 7 måneder.
Næste weekend-hold starter januar 2018.

Se alle datoer i vores online program her

 

UDDANNELSENS INDHOLD

Mindjuice's Coachuddannelse er baseret på kognitiv og transformationel coaching. Herudover bruger vi en række af de seneste og mest anvendelige redskaber, blandt andet Enneagrammets typelære og skygge-coaching. I løbet af de fem moduler, som coach-uddannelsen forløber over, får du en bred indføring i de bedste og nyeste redskaber du har til rådighed som coach, samtidig med at du bliver trænet i at bruge dem.
 

Målet er at du, når du har gennemført uddannelsen, føler dig hjemme i rollen som coach, du har redskaberne helt inde under huden, og det at anvende coaching forkommer dig naturligt. Du vil blive trænet i din ’being’ eller tilstand som coach løbende gennem forløbet, da vi anser det, som den vigtigste faktor hos en ekstraordinær coach.  

 

HVAD FÅR DU UD AF COACH UDDANNELSEN?

På Mindjuice Coachuddannelse kultiverer du det bedste af dig selv i et styrkende fællesskab.

Mindjuice's uddannelse er meget mere end en almindelig coachuddannelse. Det er en højt struktureret serie af oplevelser, som skubber dig ud i den vildeste udvikling under trygge rammer. 

Vi har afholdt over 100 coachuddannelser og har på baggrund af den erfaring skabt en uddannelse af høj kvalitet.

Med Mindjuice-modellen som følgesvend får du en topkvalificeret coach certificering, som er godkendt internationalt og kvalitetsmærket af ICF (International Coach Federation).

De 5 trin i Mindjuice's unikke coaching-model skaber det stærkeste fundament i den proces, som uddannelsen bringer dig igennem. Den teori og viden vi bruger, er den som giver størst kraft til den proces. Sagt på en anden måde: Resultaterne ligger mere i hvordan vi bager kagen, end hvad vi putter i den. Det har taget år at udarbejde en metode som virker konsekvent – og det gør den.

 

DU LÆRER AT:

 • anvende de bedste og nyeste coaching teknikker.
 • bringe dig selv i en optimal being/tilstand som coach.
 • skabe gennembrud hos dig selv og den, du coacher.
 • støtte din coachee i at nå sine mål og drømme.  
 • genkende de forskellige persontyper, du møder som coach.  
 • se gaven og potentialerne i dine og andres skyggesider.  
 • skabe en succesfuld forretning som coach.

 

DU BLIVER UNDERVIST AF DE BEDSTE PÅ MARKEDET

Mindjuice-grundlægger Pernille W. Lauritsen er hjernen og hjertet bag uddannelsen. Herudover får du undervisning af Mindjuice's ekstraordinære underviser-team, der alle er trænet i at gå ud over det sædvanlige og på en udfordrende men kærlig måde at støtte dig i at finde frem til den bedste udgave af dig.

PROGRAM 
Læs mere om coachuddannelsens indhold og se datoerne for 2017/2018 i vores program.
Download program som pdf her

 

NÆSTE HOLD STARTER:
20. januar 2018 (weekend-hold)
07. marts (onsdag-fredag)

 

MÅLGRUPPE

Mindjuice coach uddannelsen er målrettet dig, der ønsker at:

 • være højt kvalificeret coach
 • styrke og motivere andre
 • styrke din kommunikation med andre
 • anvende coaching som redskab  i dit arbejde
 • dybdegående træning af dig som coach
 • personlig udvikling langt ud over det sædvanlige

 

Med Mindjuices metoder lærer du at se dine medmennesker fra helt nye perspektiver.

Brug træningen til at skabe ønskede forandringer i dit privat liv eller som et kraftfuldt supplement til arbejdet som underviser, mentor, indenfor HR-regi, i arbejdet med børn og unge, som leder eller teamleder.

 

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE:

"Jeg har oplevet Pernille som kursusholder i flere sammenhænge. Hun er en stor kapacitet. Hendes professionelle tilgang og inspirerende udtryk gør, at det er sjovt og meget lærerigt at deltage i hendes undervisning. Jeg kan varmt anbefale hende som coach og underviser."  

- Charlotte Fruergaard, 40 år, Direktør, WinLife    

 

"På coachuddannelse har jeg fået en masse nye redskaber, der virkelig åbner øjnene og virker helt vildt godt. Jeg er blevet inspireret til at anvende coaching i mit arbejde. Det er blevet tydeligt for mig, at coaching ikke bare handler om at behage mennesker - men om at gøre en forskel i verden".  

- Thomas Rydahl, forfatter og ideudvikler


"Jeg har tabt 10 kilo, er begyndt at løbe 3 gange om ugen og træne spinning og styrketræning 3 gange om ugen - og så er jeg blevet en god coach og en bedre kæreste."  

- Andrea Bak, journalist og forfatter

 

"Coachuddannelsen har betydet, at jeg ser verden med meget mere nuancerede øjne, og at jeg tænker langt mere positivt og kan fokusere på mine egne og mine medmenneskers potentialer."  

- Kurt Nielsen, leder, familieterapeut og coach  

 

"Coachuddannelsen er fantastisk. Stoffet er spændende og lærerigt og bliver formidlet på en utrolig kærlig og professionel måde."  

- Katrine Øigaard, klassisk musiker    

 

”Man får helt vildt mange input på coachuddannelsen. Jeg har lært en masse om mig selv, om reaktionsmønstre og handlemåder. Og jeg kan se, hvor meget det giver at ændre på dem.”

- Malou Bonfils, selvstædig

 

"Kære alle hos Mindjuice, I skal vide, at jeg har oplevet et fantastisk halvt år med coachuddannelsen og Mindjuice. Tak for det. I er nogle strålende inspirationer og formidlere, der brænder max igennem med jeres engagement. Jeg har fået langt, langt større udbytte, end jeg havde forventet mig og rykket mig meget i min gode retning".  

- Anne Sund, sygeplejerske

 

”Fantastisk! Fabelagtigt! Vanvittig udfordrende! Jeg kan ikke finde superlativer nok. Jeg har rykket mig hen et sted jeg ikke troede muligt og jeg er slet ikke færdig. Tværtimod!"  

- Stine Jensen, forfatter og selvstændig    

 

"Jeg har fået en selvsikkerhed i coaching, kommunikation og at sætte mål op for både mig selv og mine coachees. Jeg har set gennembrud hos andre, ud fra den coaching, jeg har givet dem. Jeg kan bruge mit liv til at coache”  

- Irene Hage, læge og forfatter til bestselleren "Kvinde, krop og sundhed".

 

"Jeg er blevet klogere, overrasket, stærkere, har fået mere mod på mig selv, er blevet gladere, sundere, modige, nærværende, tålmodig og styrkende."  

- Michael Bjørnskov, salgsdirektør    

 

"Jeg har fået en stærkt voksende følelse af, at jeg kan realisere drømme og mål for mig selv – resignation overfor tidligere drømme er fortid.”  

- Heidi Vineke, Klassisk rideinstruktør    

 

”Jeg har genfundet mit mantra: Alt er muligt.”  

- Annijamila Qvist, projektleder og tv-vært.      

 

"Mindjuice's Coachuddannelse er en vild øjenåbner af en rejse, som tørrer duggen af brilleglasset. Der er en masse, som jeg har anet konturen af og især ens eget spejlbillede bliver meget tydeligt. Du får tørret duggen af dit syn på verden og af relationerne til andre."  

- Anne Winther, journalist og blogger    

 

MERE INFORMATION
Læs mere om Mindjuice's Coachuddannelse her

__________________________

Mindjuice Academy er Danmarks førende institut for bevidst læring og lederskab.
Vi tilbyder ekstraordinære coachuddannelser, lederkurser, Enneagramworkshops, medarbejderudvikling m.m.
Læs mere på https//www.mindjuice.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
ICF-godkendt uddannelsen i kognitiv coaching, personligt lederskab, kraftfuld kommunikation og Enneagrammet