Trivsel foredrag og kurser Helen Eriksen

MindfulnessRetreat med Yoga og Sundhed

Blog forfatter

Retreat med Mindfulness og Yoga - få et sundere liv med mere ro og overskud

Dette kursus bliver ikke afholdt i 2020. Du er velkommen til at kontakte Helen Eriksen herunder for oplysninger om hvornår det igen bliver afholdt.

Giv dig selv en gave. Oplev på en uge hvad mindfulness meditation, blid yoga og sund kost kan gøre for dig. Kom helt ned i gear og genfind balancen mellem hoved og krop, og giv dig selv muligheden for et liv med større indre ro og overskud.

Så benyt dig af denne mulighed for ”at trække stikket ud” på dette Mindfulness og Yoga Retreat i naturskønne omgivelser lige ned til stranden nær Ebeltoft.

Fra du ankommer vil du være omstrålet af ro, så du kan bruge din tid på mindfulness meditation, fordybelse og refleksioner over livet. Der bliver også rigeligt tid til gåture og cykelture i den smukke natur.

Hver dag får du serveret sunde delikate måltider der opbygger din energi og giver dig velbefindende.

Du vil lære at praktisere mindfulness gennem øvelser som let lader sig integrere i din hverdag, så du får mere ro, overblik og overskud i dit liv.

Gennem enkle yogaøvelser, afspændingsøvelser, udstrækningsøvelser vil du opleve at din energi bliver ladet op. Hver dag får du inspirerende foredrag der giver dig vigtig indsigt i hvordan din krop, kost og psyke bedst spiller sammen.  

Om Helen Eriksen
Helen Eriksen vil være din kursusleder og vært. Helen er uddannet psykolog med mere end 30 års erfaring med at holde kurser, også internationalt. Dertil er hun også ernæringsvejleder og kropsterapeut, og har skrevet flere bøger. Siden hun var helt ung har hun praktiseret både meditation og yoga. Helen fokuserer i det hele taget på at fremme menneskers trivsel gennem en helhedsorienteret tilgang, som også inkluderer forebyggelse af stress, selvmotivation, coaching, supervision og rådgivning både til private og til ledere og medarbejdere i den private og offentlige sektor.

Læs mere og se aktuelle datoer m.m. for Helen Eriksens populære årlige sommerretreats ved at klikke her 

 

Mindfulnessretreat med yoga nær Ebeltoft, se wiseonlife.dk

 

__________________________

Erhvervspsykolog Helen Eriksen
Stress, arbejdsglæde og trivsel foredrag og kurser.
Se mere på http://www.heleneriksen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Retreat Yoga og Mindfulness – få indre ro og overskud. Se mere