Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

MindfulnessRetreat i Italien hver september ved Eve Bengta Lorenzen

22/09/2019 - 00:00

Retreat med en unik dialog og relationsorienteret træning i mindfulness, som lærer os at dvæle i dyb afslapning og opmærksomhed, og at bringe disse kvaliteter ind i alle aspekter af vores personlige og professionelle liv. Det bliver en uge, der vækker dit bevidste nærvær i mødet med dig selv og andre.

Retreatet starter med træning og fordybning af vores grundlæggende mindfulness praksis. Herefter bevæger vi os længere og dybere ind i mindfulness, mindful kommunikation og bevidst nærvær.

Power of Mindfulness in Relations & Dialogue udforsker og træner muligheden for at bringe mindfulness ind i det relationelle felt igennem mindfulness-baseret dialog (MBD) et unikt sæt af meditations-instruktioner, der støtter såvel det nærværende som det kontemplative sind og opøver evnen til at relatere og kommunikere i og fra kontakten med eget nærvær og balance. 

Du vil i dine personlige relationer opleve en både varmere og dybere kontakt og i det professionelle felt erfare at din dialogkompetence finder et helt nyt niveau.

“The words you speak become the house you live in.” Hafiz

Denne dialogbaserede mindfulness træning fordyber den indre stilhed og ændrer hele vor måde at være med andre mennesker på. Der kræves intet forhåndskendskab til Mindfulness-Baseret Dialog, da der på kurset vil blive givet den nødvendige indføring og vejledning.

Hvis man deltager sammen med sin partner, udgør retreatet en helt unik mulighed for at dvæle ind i et fordybet og ubetinget nærvær, der ellers kun meget vanskeligt kan etableres i længere tid af gangen. Man kan – som par – således vælge, ‘at holde sig til hinanden’ i den dialogiske del af meditations-træningen.

Igennem kursets systematiske og omsorgsfulde opmærksomhed, styrkes såvel indsigt og klarhed, som glæde og balance – både i dialogen og i vort eget gode selskab, da der vil være plads til både at være sig selv og sammen, og tid til både undervisning og afslapning. 

Dato:  22. – 28.  september 2019 i Italien 

Priser fra kr 13.900,-

Målgruppe:

Alle med et seriøst ønske om, dels at fordybe sig i meditativ stilhed, dels at bringe kvaliteter af bevidst nærvær med ind i det relationelle felt – privat og/eller professionelt.

Deltagere med begrænset meditations-erfaring vil kunne få tilsendt en trænings-cd og undervejs få mulighed for individuel vejledning.

Tilmelding: kontakt@mindfullife.dk 

Undervisere: Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen

 
Mindfulnessretreat i Italien (Power of Mindfulness 4 – Relations & Dialogue), læs mere på vores hjemmeside, klik her

 

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
MindfulnessRetreat i Italien hver september. V. Eve Bengta Lorenzen