Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

MindfulnessRetreat i Italien efteruddannelse ved Eve Bengta Lorenzen

22/09/2019 - 00:00

Retræten i Italien er i 2019 et efteruddannelseskursus for mindfulness undervisere og terapeuter med solid mindfulness baggrund.

I år foregår retreatet den 22.-28. september 2019 og hedder

Embodying Mindfulness

Teaching from the inside out

På Embodying Mindfulness – teaching from the inside out, vil du som deltager, lære, ikke blot at lande og dvæle dybt ind i en indre kontakt, men også at bevare denne kontakt, dels når du bevæger dig i det relationelle felt, dels i din guidning af mindfulness.

Du lærer at opdage, etablere og arbejde i og fra et felt af bevidst nærvær. Embodiment bliver en erfaring, ikke bare en god idé.

Retreatet er centreret omkring en unik dialog og relationsorienteret træning i mindfulness, som lærer os at dvæle i dyb afslapning og opmærksomhed, og at bringe disse kvaliteter ind i alle aspekter af vores personlige og professionelle liv – ikke blot i vor mindfulnessundervisning.

Det bliver en uge, der vækker dit bevidste nærvær i mødet med dig selv og andre.

Underviserne er som altid Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen

Læs mere her om retreatet den 22. – 28.  september 2019 i Italien her:
http://mindfullife.dk/uddannelse/embodying-mindfulness-teaching-from-the-inside-out/

 

 

Andre år har retreatet dette indhold: 

Mindfulness retreatet i Italien hver september giver er en unik dialog- og relationsorienteret træning i mindfulness, som lærer os at dvæle i dyb afslapning og opmærksomhed, og at bringe disse kvaliteter ind i alle aspekter af vores personlige og professionelle liv. Det bliver en uge, der vækker dit bevidste nærvær i mødet med dig selv og andre.

Retreatet starter med træning og fordybning af vores grundlæggende mindfulness praksis. Herefter bevæger vi os længere og dybere ind i mindfulness, mindful kommunikation og bevidst nærvær.

Du vil i dine personlige relationer opleve en både varmere og dybere kontakt og i det professionelle felt erfare at din dialogkompetence finder et helt nyt niveau.

“The words you speak become the house you live in.” Hafiz

Denne dialogbaserede mindfulness træning fordyber den indre stilhed og ændrer hele vor måde at være med andre mennesker på. Der kræves intet forhåndskendskab til Mindfulness-Baseret Dialog, da der på kurset vil blive givet den nødvendige indføring og vejledning.

Hvis man deltager sammen med sin partner, udgør retreatet en helt unik mulighed for at dvæle ind i et fordybet og ubetinget nærvær, der ellers kun meget vanskeligt kan etableres i længere tid af gangen. Man kan – som par – således vælge, ‘at holde sig til hinanden’ i den dialogiske del af meditations-træningen.

Igennem kursets systematiske og omsorgsfulde opmærksomhed, styrkes såvel indsigt og klarhed, som glæde og balance – både i dialogen og i vort eget gode selskab, da der vil være plads til både at være sig selv og sammen, og tid til både undervisning og afslapning. 

Dato:  22. – 28.  september 2019 i Italien 

Målgruppe:

Alle med et seriøst ønske om, dels at fordybe sig i meditativ stilhed, dels at bringe kvaliteter af bevidst nærvær med ind i det relationelle felt – privat og/eller professionelt.

Deltagere med begrænset meditations-erfaring vil kunne få tilsendt en trænings-cd og undervejs få mulighed for individuel vejledning.

Tilmelding: kontakt@mindfullife.dk 

Undervisere: Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen

 
Mindfulnessretreat i Italien (Power of Mindfulness 4 – Relations & Dialogue), læs mere på vores hjemmeside, klik her (link dur ikke i 2019 hvor dette retreat er erstattet af ovenstående retreat)

 

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
MindfulnessRetreat i Italien hver september. V. Eve Bengta Lorenzen