Mindfulness kurser og coaching

Livsnært Mindfulnessforløb i Risskov ved Aarhus

11/09/2019 - 18:00

Mindfulness giver dig ressourceopbyggende metoder til at blive mere nærværende, rolig og bevidst, så du ikke rives med af tilfældige tanker og følelser.

Forskningen, og ikke mindst mine deltageres oplevelser, viser at mindfulness har en rigtig god effekt på tanker som kører i ring, tankemylder, bekymringer, stress, tristhed, uoplagthed, sygdomsfravær, koncentrationsbesvær, angst, depression samt andre former for ubalancer.

Samtidig er mindfulness også egnet til dig, som bare gerne vil have en følelse af at få lidt mere ud af livet og hverdagen. 

Mindfulness højner din bevidsthed, så du lettere kan navigere i hverdagens både glæder og udfordringer. En indsigtsfuld rejse ind til den stærke kerne i dig.

Dette livsforandrende forløb afholdes over 10 gange á 2,5 timer pr. gang. Her vil du træne mindfulness igennem spændende teori, udbytterige øvelser, meditationer, dybdeafspændinger og blide yogastræk.

Som underviser står jeg for, at vi skal kunne tage mindfulness med ud fra undervisningslokalet, og kunne bruge det som effektfulde tilgange til livet – ikke mindst når livet udfordrer. Så min undervisning er jordnær og meget hverdagsrelevant.

Jeg har undervist mere end 600 deltagere. Fælles er, at de ofte nævner, at de nemt kan genkende sig selv i det, jeg formidler. Derved oplever de, at det bliver væsentligt lettere at omsætte undervisningen til deres egen virkningsfulde praksis i hverdagen.

Du får stort udbytte af forløbet, uanset om du kender til mindfulness og har en daglig praksis, er kommet væk fra din praksis og ønsker at vende tilbage, eller kun kender lidt eller slet ikke noget til mindfulness.

Prisen for hele forløbet er kr. 3.195,- inkl. moms.

Ønsker du at tilkøbe 2 stk. individuelle samtaler hos mig, som en ekstra støtte, kan jeg tilbyde dig en samlet pakke til kr. 4.650,- inkl. moms. Du kan benytte samtalerne under forløbet, eller i op til 3 måneder efter forløbet er afsluttet.

Næste hold for efterår 2019 er åbne for tilmelding nu:
10 onsdage fra den 11. september 2019 kl. 18.00 – 20.30 (der er ikke undervisning i uge 41 og 42)  

Tilmelding kan ske på mail cs@yourchoices.dk. Oplys dit navn, adresse, postnummer og by, telefonnummer, e-mail. 

UDBYTTET AF MINDFULNESS
At agere konstruktivt, fremfor at reagerer pr. automatik
At rette din opmærksomhed mod de tanker, som giver dig glæde og ro
Et langt større nærvær, mental klarhed og indre ro
Mindre stress, færre frustrationer og en større tålmodighed
Større livsglæde
En evne til at mærke efter, hvad der er godt og vigtigt for dig
Reduktion af opslidende konflikter
En bedre søvn og evne til at falde i søvn
Reduktion af ængstelige følelser og tanker
Langt mindre selvkritik og mere medfølelse
Blive din egen bedste ven

__________________________

Mange kærlige hilsner
Charlotte Højgaard Siepmann, Yourchoices
http://yourchoices.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulnessforløb over 10 gange i Risskov, se mere her