Mindfulness kurser og coaching

Mindfulnessforløb over 10 gange i Risskov ved Aarhus

21/02/2018 - 18:00

Undersøgelser viser, at den stærkeste vej til flere glædesfølelser er træning af dit nærvær. Samtidig viser undersøgelser, at din indre styrke vokser i takt med din evne til medfølelse overfor dig selv og andre. 

Mine mindfulness forløb bygger på træning af dit nærvær samt via medfølelse at blive din egen bedste ven. En fin rejse hjem til kernen i dig selv.

Ofte søger vi, efter det vi længes efter udenfor os selv, men det er ikke sjældent, at mine deltagere opdager, at det vi længes efter, findes hos os selv.  

Fra onsdag den 21. februar 2018 jeg starter nye, inspirerende og livsnære mindfulness hold i Risskov. Et ressourceopbyggende forløb på 10 onsdage enten formiddag eller aften.

Holdene er tilrettelagt så alle kan være med. Uanset om du har en mindfulness praksis, er kommet væk fra den eller slet ikke kender noget til mindfulnes, vil du opleve at få et stort udbytte ud af forløbet.

Mindfulness skaber en større bevidsthed hos dig. Bevidstheden og nærværet giver dig mulighed for at navigere i hverdagens udfordringer med en større indre styrke, livsglæde og balance.

Læs mere om udbyttet ved at praktisere mindfulness på http://yourchoices.dk/mindfulness

Læs mere om holdene, pris og din tilmelding på http://yourchoices.dk/10-ugers-mindfulnessforloeb

Ønsker du at se, hvad andre har fået ud af mine mindfulness forløb, kan du klikke på linket her http://yourchoices.dk/mindfulness-referencer

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig på 86570000, hvis du har spørgsmål.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen.

__________________________

Mange kærlige hilsner
Charlotte Højgaard Siepmann, Yourchoices
http://yourchoices.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulnessforløb over 10 gange i Risskov, se mere her