Mindfulness-baseret kognitiv terapi (Online kursus)

26/04/2023 - 17:00

Underviser

Cand.psych. aut. Kenan Hansen er privatpraktiserende psykolog, specialist i psykoterapi og certificeret MBSR-lærer, uddannet i Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) fra University of Massachusetts Medical School, U.S.A. Kenan har modtaget undervisning af bl.a. Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli. Desuden har Kenan en 2-årig uddannelse i kognitiv terapi fra Kognitiv Terapi Center i Århus. Han har mere end 10 års erfaring med undervisning i MBSR og med interventioner med mindfulness både i individuel og gruppeterapi. Kenans udvikling af egen praksis med mindfulness beror desuden på en lang række erfaringer fra inden -og udenlandske kursusforløb og mindfulness retræter. Læs om nogle af Kenans gennemførte kurser og retreats her

Målgruppe

Dette online kursus er for psykologer og læger (75 %), samt ikke-akademikere (max. 25 %), som er interesserede i at anvende MBKT i psykoterapeutisk sammenhæng. Kurset er velegnet til personer både med kendskab eller uden kendskab til kognitiv terapi, mindfulness og MBKT.

Pris

6.950 kr. inkl. kursusmateriale, meditationer på lydfil og kursusbevis. Halv pris for arbejdsledige/studerende/pensionister. OBS Tilmelder du dig også til vores andre kurser, opnår du 25% rabat ved køb af andet kursus og 50% af tredje kursus.

Dato/tid

26. april og 10. maj 2023, begge dage kl. 17-20, 27. og 28. april, 11. og 12. maj 2023, alle fire dage kl. 9-16

Du kan læse nærmere om kurset her: https://psykisksundhed.dk/mindfulness-baseret-kognitiv-terapi/

__________________________

https://mindfulnesskurser.dk
https://psykisksundhed.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness-baseret kognitiv terapi (Online kursus)