Stress coach og Mindfulness instruktør Christina Flyger

Mindfulness & Stresshåndtering - i virksomheder

Blog forfatter

 

Din virksomhed kan hyre Christina Flyger til at afholde workshops, foredrag og temadage fx. om Mindfulness og Stresshåndtering. Her får du og dine medarbejdere redskaber til at forebygge og reducere hverdagens stress, samt konkrete teknikker som fremmer koncentrationsevnen og giver mere nærvær og arbejdsglæde! Virksomhedskurser skræddersys efter den enkelte virksomheds behov og ønsker. Tag kontakt allerede i dag og lad os tale om, hvad jeg kan gøre for Jer!

 

Mindfulness styrker den personlige trivsel, og når medarbejderen trives, trives virksomheden. Dette udtrykker sig især gennem et lavt stress-niveau og et lavt sygefravær.

Man kan ikke længere skille arbejde og privatliv ad. Vi er hele mennesker. Hvis vi skal fungere optimalt, må alle områder af vores liv være i balance. Mindfulness inddrager alle aspekter af livet og sætter stress- symptomer ind i en større forståelse og sammenhæng. Med Mindfulness lærer du at anvende egne indre ressourcer, og at møde og håndtere hverdagens udfordringer uden stress. Mindfulness giver mere nærvær og opmærksomhedstræning øger koncentrationsevnen.

Tidligere deltagere på Mindfulness-forløb fortæller om følgende resultater:
· Forbedret evne til at håndtere stressede situationer 
· Øget koncentrationsevne og mere kreativitet 
· Bedre balance i livet og mere indre ro 
· Bedre evne til at kommunikere konstruktivt og assertivt 
· Fysisk og mental afslapning og veltilpashed 
· Reduktion i fysiske og psykiske sygdomssymptomer, fx. hovedpine 
· Mere energi og engagement

Virksomhedskurser skræddersys efter jeress behov og ønsker. Det kan f.eks være en god ide at starte med en workshop, en temadag eller et foredrag på et par timer med oplæg og øvelser, for at få en fornemmelse af om et længere forløb falder i jeres interesse. 

 

At lære at håndtere stress og holde balancen i en aktiv hverdag styrker den personlige trivsel, og når medarbejderen trives, trives virksomheden. Dette udtrykker sig især gennem et lavt stress-niveau og et lavt sygefravær.

Med foredraget ”Et liv i balance – med Mindfulness & Streshåndtering” giver Christina Flyger sit bud på, hvad der skal til for at holde balancen i et aktivt liv. Du får gode råd, vejledning, konkrete teknikker og øvelser, hvor du mærker på egen krop, hvor bremsen sidder, og hvordan du kan tanke dig selv op, så du kan leve et liv med mere balance, mere nærvær og indre ro, mindre stress og mere glæde. Christina Flyger er kendt for at give brugbare, konkrete redskaber og øvelser, der får dig helt ned i kroppen, så du bedre kan fokusere og slappe af.

Coaching for ledere og medarbejdere er et forløb med uvildig sparring og fælles refleksion. Her drøfter vi dine problemstillinger og finder nye veje til mere mening og tilfredshed.

Jeg er cert. Life- og business coach fra Manning Inspire samt cert. Stresscoach fra Forebyg Stress. Jeg arbejder efter de gældende ICF- regler, og jeg respekterer naturligvis tavshedspligten.

LÆS MERE OM STRESS COACHING

LÆS MERE OM BUSINESS COACHING

LÆS MERE OM MINDFULNESS 

 

- - -

Vi har brugt Christina Flyger til et indlæg omkring Mindfulness til en stor gruppe af mellemledere. Christina fik på en god måde bragt Mindfulness ned på jorden og ind i en "business kontekst", så det er nemt at omsætte til hverdagen. Vi var lidt skeptiske omkring, hvordan gruppen ville modtage Christina, men indlægget og øvelserne gjorde stort indtryk og der er mange, der har snakket om det siden. Det har givet stof til eftertanke! Jeg kan kun give Christina de bedste anbefalinger.

Liv Trolle, Salgsudviklingschef Måtte- & Hygiejneservice, Berendsen Textil Service A/S

 

 

 

__________________________

Christina Flyger, Stress coach og Mindfulness instruktør
Se mere på: http://www.christinaflyger.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness & Stresshåndtering - i jeres virksomhed med fokus på jer