Stress coach og Mindfulness instruktør Christina Flyger

Mindfulness & Stresshåndtering - 4 intense dage

Blog forfatter

Mindfulness & Stresshåndtering - 4 intense dage på Gl. Avernæs, Fyn

Flere mennesker har fået øjnene op for, at de skal gøre en aktiv indsats for at holde fokus i en tid med store krav og udfordringer i både arbejds- og privatliv. Når dagligdagens opgaver hober sig op i en sådan grad, at man får fornemmelsen af at være bagefter, kan det være svært at slippe tankerne om arbejdet, når man har fri og er sammen med familien – fysisk. Mentalt kredser tankerne stadigt om jobbet. Nogle gange har vi så mange bolde i luften, at det kan være svært at holde fokus, så vi ikke får uddelegeret opgaver, prioriteret det væsentlige og bliver mindre produktive.

På dette Mindfulness-kursus får du enkle, effektive og brugbare redskab til at opnå fokus, klarhed og koncentration!

Dette kursus er for dig, der vil 
· Forkæle dig selv med 4 dages meditationskursus i skønne omgivelser 
· Lære teknikker til mere nærvær, glæde, indre ro og mindre stress 
· Blive bedre til at fokusere og slappe af 
· Være en mere ressourcefuld og positiv leder, kollega, ægtefælle, mm. 
· Øge evnen til at håndtere udfordringer konstruktivt

Udbytte 
Ved kursets afslutning har du solid erfaring med Mindfulness metoden gennem 8 sessioner Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) og kan bruge teknikkerne som et nyttigt redskab i fremtiden – både personligt og professionelt.

Kursusindhold 
Der undervises i klassiske mindfulness-teknikker (MBSR); forskellige meditationsøvelser, de 7 grundholdninger, teori om personligt lederskab og stresshåndtering. Forløbet veksler mellem oplæg, forskellige øvelser og feedback fra deltagerne. Der udleveres en CD med guidede meditationer og afspændings-øvelser samt en arbejdsmappe.

Undervejs sørger Gl. Avernæs' dejlige køkken for god og sund mad tilberedt af årstidens friske og fortrinsvis økologiske råvarer. Gennem hele opholdet serverer vi også kaffe/te, juice, kage, grønne snacks, müsli, frugt og andet godt. Der vil være rig lejlighed til at nyde den smukke natur, der omgiver Gl. Avernæs. Med den betagende udsigt af vandet til alle sider, kan man ikke undgå at føle sig som en del af noget større.

Praktiske oplysninger 
Kurset foregår i de skønne omgivelser på Gl. Avernæs med en lille eksklusiv gruppe på max. 12 personer. Undervisningen varetages af Christina Flyger, cert. Stress-coach, mindfulness-instruktør og yogalærer. Christina Flyger er selvstændig, og har med stor succes afholdt flere Mindfulness-kurser, foredrag, workshops mm. Hun er kendt for at give konkrete teknikker, brugbare redskaber på en jordnær og anerkendende måde, som kan bruges både i arbejds- og privatlivet.

  __________________________

Christina Flyger, Stress coach og Mindfulness instruktør
Se mere på: http://www.christinaflyger.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness & Stresshåndtering - 4 intense dage på Gl. Avernæs, Fyn