Yoga Rejser Mindfulness Retreat - Wise On Life

Mindfulness retreat

Blog forfatter

Mindfulness retreat og Mindfulnessophold bliver stadig mere populært. At tage en pause fra hverdagen, arbejdet og familien, og fordybe dig i indre ro, er en gave som stadig flere giver sig selv.

Mindfulness retreats vil typisk indeholde mindfulness meditationer, stilletid og bevægelse. Mindfulness er kort sagt træning i ikke-dømmende opmærksomt nærvær med dig selv, andre og det, der er. Mindfulness træning er også styrkelse af venlighed, evnen til nærvær, medfølelse, selv-medfølelse  - med andre ord egenomsorg og overskud.

Mindfulness er også meget brugt til decideret stress-håndtering (MBSR: Mindfulness Baseret Stress Reduktion) og smerte-håndtering.

Fra et mindfulness ophold vil du vende hjem med en dyb indre ro, en styrket sanselighed og en mere nærværende og accepterende holdning til livet. Ikke bare dig selv men også dine nærmeste og dine kollegaer vil mærke din større ro, nærvær og overskud.

Med glæde præsenterer Wise On Life mindfulness retreats, Mindfulnessferier og Mindfulnessophold skønne steder både i ind- og udland med dygtige velrenommerede undervisere. Mindfulnessopholdene er udvalgt og tilrettelagt således at alle kan deltage med stort udbytte. Både nybegyndere og mere erfarne.

Mindfulness retreat og mindfulness kursusophold er både en indre og ydre rejse hvor du vil opleve stort fysisk velvære, indre ro og hyggeligt fællesskab med andre. 

Se og læs mere på Levlykkeligt Portalens søstersite for livsstil og rejser lige her: Mindfulness retreat og mindfulnessophold

Vil du vide mere om hvad mindfulness er, så besøg vores introducerende side: Mindfulness - værd at vide

Rigtig god fornøjelse!

 

 

 

 

 

__________________________

Besøg Wise On Life ved ved at klikke her: Rejser, Retreats og  livsstil 

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness retreats og mindfulnessophold for alle. Se mere