Psykolog i København Camilla Bruun

Mindfulness psykolog

Blog forfatter

Mindfulness psykolog, Camilla Bruun

Som psykolog har jeg speciale i mindfulness terapi. Mindfulness terapi er den terapeutiske metode, som jeg har set have størst, mest effektive og varige resultater..., uanset om det drejer sig om alvorlige traumer eller følelser som mindreværd, angst eller tristhed.

Med mindfulness terapi lærer du, at du ikke behøver at tro på dine følelser og tanker, og blive fanget i dem og dyrke dem. Samtidig undgår du at undertrykke vanskelige følelser eller at slås med dem. Du lærer at acceptere dem. Du opdager at du er "større end" vanskelige følelser, og at du kan rumme dem. Som himlen er større end, rummer og ikke har noget problem med skyer og tordenvejr. 

Mindfulness bringer dine følelser frem i lyset, fra ofte mange års undertrykkelse, og lærer dig at rumme dem, som en kærlig forældre rummer et sårbart barn. Først her optræder følelsesmæssig heling og frihed. 

Stærke følelser mister deres magt over dig, når du bliver bevidst om, at du kan rumme dem. Læs fx her hvordan du lærer at mestre vrede: Slut fred med vreden

Læs lidt mere om hvordan jeg arbejder ved at klikke lige her: Sådan helbreder du dine følelser 

Kh Camilla Bruun, tlf.: 21 18 34 36 Mail: mail@camillabruun.dk

__________________________

Camilla Bruun, psykolog i København K
Læs mere på: http://elskdigselv.com/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness psykolog - lær at helbrede dine følelser. Læs mere