Mindfulnesskursus Mindfulness retreat

Mindfulness- og Yogakursus 5 dage på Island

20/06/2018 - 00:00

Mindfulness- og yoga kursus retreat i Island

Læs mere og se kommende datoer her
https://www.aboutnow.dk/kursus-i-island/

Dette intensive YogaMindfulnessretreat får du kombineret med et ophold på et hyggeligt kursussted midt i Islands "Den Gyldne Cirkel", hvor vi både vil opleve geysere og vandfald. 

Du vil få masser af udbytterig mindfulnesstræning - og du vil også få god tid til gåture i fantastisk natur, at sidde og nyde de hyggelige omgivelser, læsning, stilhed og skriverier eller inspirerende selskab og hygge.  Og du kan bade i det varme vand i Laugarvatn Fontana Geothermal Baths lige ved kursusstedet.

Hiv 5 dage ud af kalenderen og fordyb dig i mindfulnesstræning omgivet af Islands rå og fascinerende natur, og du vil opleve, hvordan omgivelserne bidrager til træningen.

Stress helt af og lær indre ro med Mindfulnesskursus i Island, se Levlykkeligt.dk

På dette intensive Yoga og Mindfulness Retreat over fem dage får du mulighed for at stresse helt af, træde ud af hverdagen og fordybe dig i din mindfulnesstræning, så du virkelig får det integreret og fortsætter med at bruge det bagefter.
 

Dette Yoga- og Mindfulnessretreat er for dig, der gerne vil have

 • styr på dit tankemylder, så du kan styre dine tanker, og de ikke styrer dig
 • større ro, overskud og nærvær, som du kan fastholde bagefter
 • styrket din evne til at fokusere, mærke efter og tage gode beslutninger
 • øget smidighed i bindevæv og led
 • velvære fra inderst til yderst

Du får

 • mindfulness træning af høj kvalitet baseret på forskning
 • lille hold med tid til den enkelte og god dynamik (6-12 deltagere)
 • mulighed for individuel vejledning den sidste dag
 • kursusmaterialer og lån af yogamåtter mv.
 • 4 nætter i egen eller delt lejlighed hos Heradsskolinn Apartments*
 • lækker og sund morgenmad på Heradsskolinn og frokostmadpakke
 • Transfer til og fra lufthavnen
 • Udflugt til de aktive gejsere i Geysir og det imponerende vandfald Gullfoss
 • Programmet er meget afvekslende og kræver ikke særlige forkundskaber.

Du vil blive guidet igennem

 • mindful meditation (træning af fokus)
 • mindful yoga (blid Hatha yoga) og Yin yoga med blide stræk
 • bodyscan (afspænding med fokus)
 • samt en masse andre dejlige øvelser du kan bruge i din hverdag

De fleste kursister oplever dette Yoga- og Mindfulness retreat som en ’genstart’, et boost, hvor det hele ligesom falder på plads, og de tager genopladede hjem og kan integrere mindfulnessøvelserne i deres hverdag.

Om mindfulness

Mindfulness handler om at være bevidst tilstede lige nu og her - i modsætning til at køre på autopilot. Når vi kører på autopilot, mangler vi både fokus og overblik og får ikke prioriteret de vigtige ting.

Når du træner mindfulness, vil du opleve, at du – udover ro og overskud – også bliver mere beslutningsdygtig - på den gode måde.

Forskning har vist, at meditation er styrketræning for hjernen. Mange sportsstjerner og ledere mediterer. Når du mediterer bliver du ikke bare bedre til at fokusere, du bliver også bedre i stand til at mærke efter hvad der er vigtigt.

I dagligdagen befinder vi os rigtig meget oppe i hovedet. I mindfulnesstræningen inddrager vi kroppen med blandt andet blide yogaøvelser, der sikrer, at vi får kroppen med. Det hænger jo sammen: Hvordan vi har det i kroppen påvirker vores tanker og omvendt.
 

Om kursusstedet - charmerende rammer i fantastisk natur

Vi bor og træner mindfulness og yoga på Heradsskolinn, der er et meget charmerende sted med udsigt til søen Laugatvatn.

Morgenmaden spiser vi i den gamle hovedbygning med udsigt over søen.

Det er min erfaring at vores ønsker til mad er meget forskellige, jeg har derfor valgt, at kun morgenmaden er inkluderet, så du selv har mulighed for at vælge dét, du allerhelst vil senere på dagen. For dig selv eller sammen med andre, som det passer dig bedst. 

Mindfulnesskursus og nordlys på Island, se wiseonlife.dk

Det magiske nordlys er fascinerende og ses ofte i oktober. 

Anbefalinger af mindfulnesskurset i Island

"Lenes mindfulnesstræning var meget udbytterig og med konkrete redskaber til at bruge i hverdagen. Efter de intensive dage er det svært ikke at blive en mere nærværende og afstresset udgave af sig selv. En god investering – også i ens familieliv." Fotograf Anne Kring

"Et dejligt kursus. Lene er en fantastisk underviser og en erfaren mindfulness instruktør, der formår at simplificere noget der er så svært og på den måde gøre det meget brugbart. Jeg kan varmt anbefale Lene, som mindfulness instruktør!" Psykolog Arendse Stensgaard
 

"I efteråret 2015 deltog jeg også på aboutnow's mindfulnes kursus på Island. Det gav mig virkelig tid til eftertanke, ro, mental overskud på de dage vi var afsted, det er bestemt ikke sidste gang jeg deltager på Lene's Mindfulness kursus , gerne på Island igen. TAK for en uforglemmelig oplevelse og et super godt kursus og et meget fint program !! Frisørsalonejer Tricia Jensen

 

Om kursusleder Lene Bang-Jensen

Jeg er lektor, cand. pæd., underviser og leder og levede et liv med mange bolde i luften. Og det gør jeg sådan set stadig. Men et mindre biluheld med efterfølgende stress symptomer tvang mig til at stoppe op og gøre status. 

Mindfulness er nu en integreret del af min hverdag, og jeg er optaget af at lave mindfulness – og MBSR-kurser af høj kvalitet i min kursusvirksomhed aboutnow

Jeg er uddannet både mindfulness-instruktør og MBSR- (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) instruktør (der er den længste og mest grundige uddannelse indenfor mindfulness) og har stor erfaring som underviser. Hertil er jeg Yin Yogalærer. Min undervisning er seriøs og lige ud ad landevejen, ingen "hokus pokus", men der er altid plads til et godt grin.

Mindfulnesskursus i Island, se wiseonlife.dk

Hvem kan deltage

Alle kan deltage, begyndere såvel som øvede er velkomne. Der er mindst 6 og max 12 deltagere,

så der er tid til den enkelte og god dynamik i gruppen.Der er hver dag tid til at slappe af og nyde tid til dig selv i thermalbadene. 
 

Dato, sted, pris og tilmelding

Få opdaterede info om dette 5-dages Yoga Mindfulness retreatophold på Island, klik her

 

__________________________

Lene Bang-Jensen
Cand.pæd. certificeret yogalærer
mindfulness- og MBSR-instruktør
www.aboutnow.dk
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Mindfulness- og Yogakursus med Lene Bang-Jensen på Island