Psykoterapeut København Katrine Boeck

Mindfulness og kreativ tegning - workshop eller gruppe i KBH

23/04/2019 - 19:30

Der er spørgsmål, som vedrører alle mennesker, da det handler om vores grundvilkår i det at leve et liv. Og ofte er det svært at finde intellektuelle og hurtige svar, og det kan give en del stress, samt frustration og pres at gå rundt med spørgsmålene i hovedet.

Via stille sidden/mindfulness og kreativ abstrakt tegning på en tegneblok, lærer du at være i processer, hvor der ikke er klare svar, og måske endda tale om livsdilemmaer og fastlåsthed.

Via stille sidden/mindfulness og kreativ abstrakt tegning, kan du støtte dig selv og stå ved dig selv. Også selv om du oplever stærk tvivl og usikkerhed om livets spørgsmål, eller selv om du oplever stærke følelser, meningsløshed, angst, sorg mv.

Disse redskaber fjerner ikke det svære, men udvider din evne til at rumme tvivl, lidelse og glæder, og at processe følelserne, så de og du ikke sidder fast.

  

Nærmere info

Du deltager i en lille gruppe med 4 - 5 personer, uanset om det er på en workshop eller som en del af en gruppe, der mødes 3 eller 6 gange. 

Gruppe og workshop varetages af psykoterapeut MPF Katrine Boeck. Mere info om gruppeleder her.

Vi mødes i Søborg (ml. KBH og Lyngby). Bus 6A, 42 og 68 går lige til døren. 20 minutters rejsetid fra Nørreport. 15 min i bil. 

Datoer for gruppe og workshop, annonceres fremover på facebook. Klik her, hvis du vil følge facebooksiden.

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness og kreativ tegning - workshop eller gruppe i KBH