Psykoterapi København Anne Jørgensen

Mindfulness meditation og Krop - København

13/09/2016 - 17:30

GIV HJERTET FØDDER - Fortløbende kursus i Mindfulness meditation og yoga, start 13. september 2016. Hver 2. tirsdag, fra kl. 17.30-20.00. 

Vil du være med i dette intense forløb, og bl.a. få mere vovemod i dit liv? I denne gruppe vil vi træne at blive mere nærværende, lærer at såbarhed er en gave, for den gør os stærk - når vi står ved den. Når vi gemmer den væk gør den os svag.

Mindfulness kan ikke ”fikses”. Det er en kontinuerlig læringsproces hvor du går og står. Vi inkluderer kroppen, hvad der øger stabilitet. Mindfulness er praksis og ikke blot en trendy idé. Lær her hvordan du kan lære at "walk the talk".

Dette er en træningsgruppe, hvor vi træner og erfarer hvad det egentlig er, at brede sit nærvær ud. Det handler bl.a. om opmærksomhed på det vi gør fra NU til NU. Dette bevidste nærvær intensiverer din opmærksomhed i hverdagen. Øget nærvær har den effekt, at der hvor kroppen er, der er sindet også. Det betyder, at du gør, hvad du gør med din fulde opmærksomhed.

I gruppeforløbet vil vi træne at komme bag om det psykologiske lag - et lag vi alle kender som vaner, identitet, vores historie, roller, kendte mønstre og måder at bevæge sig i livet på osv. I den kontakt vi sammen skaber her, opstår en andet rum, der giver mulighed for at møde sig selv hjerteligt og helt åbent - at dit hjerte kommer i fødderne - i overført betydning. Dette møde gør det mere enkelt at bevæge sig videre i egne processer, for du skal ikke være andre end du er, eller føle andet end du føler. Du skal intet lave om, men træne at være i og med. Det er i sig selv enkelt og befriende.

Sted: Kastanie Alle 18, 2730 Vanløse

Deadline for tilmelding 22. august 2016

Kurset er 8 tirsdage fra kl. 17.30-20.00. Få alle datoerne på Lifeprocess.dk ved at klikke HER

Du kan også læse mere ved at klikke her: Mindfulness, meditation og krop,
Ring gerne for yderligere spørgsmål, eller få mere info på mobil 2489 1071, eller send en mail:  info@lifeprocess.dk

De bedste hilsner

Krop-og psykoterapeut
Anne Jørgensen
Lifeprocess.dk

__________________________

Krops- og Psykoterapeut Anne Jørgensen, København
www.lifeprocess.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mindfulness meditation og krop. Mindfulness Kursus København. Se Levlykkeligt.dk