Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Mindfulness CD download - køb her

Blog forfatter

Hør fuld Mindfulness instruktion gratis

Denne klassisk guidede mindfulness CD kan du gratis prøvelytte på myspace her: Mind Master. Få styr på tanker, stress og søvn. Mindfulness for dig og mig. 

Hører du CD'en jævnligt vil du gradvist skabe mere og mere ro i din krop, og i dine tanker og følelser. Du får en metode du kan bruge dagligt og når du er urolig og stresset. Giv dig selv den gave at høre track 2-5 så ofte du kan, det tager kun ca. 25 minutter.

Mindfulness CD'en som download, mp3
Køb mindfulness cd'en som download til mp3 for 129 kr., klik lige her

Cd'en sælges ikke i butikker.


Anbefalinger af mindfulness cd'en

"Når man arbejder med mindfulness findes der et hav af forskellige Cd’er med mindfulness instruktioner. I min søgen efter en instruktion til et begynderhold, stødte jeg på Signe Saxe Jessens fine ”Mind Master”. Signe har en rigtig god stemme, hendes instruktioner er nemt at følge, og hendes udtryksmåde virker velovervejet og sikker. Kropsscanningen, åndedrætsøvelsen og meditationen har en god længde for begyndere, der gerne vil starte med at træne. I slutningen af Cd’en findes en lille afspændingsøvelse med nogle beroligende bølge – lyde fra havet. Denne øvelse kan være meget rart at bruge inden man falder i søvn. Jeg kan varmt anbefale ”Mind Master” som en introduktion til at træne ”mindfulness”."

Sylvia Johannsen, mindfulness instruktør.

"Jeg vil rigtig gerne købe din cd, har lyttet til den gratis version på nettet.
Stor ros til dig, det virkede så godt. Dejligt at lytte til din meget
behagelige stemme." M. Kock


OM MINDFULNESS

Mindfulness meditation er en gammel metode fra Østen, der er uden religiøse konnotationer.

Mindfulness meditation - anerkendt af læger og psykologer
Mindfulness er i dag alment brugt af psykologer og i særdeleshed brugt i forbindelse med kognitiv terapi. I lægeverdenen er den primært brugt som en stress-reducerende metode kaldet MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction).

Mindfulness-træningens indhold
Træningen består i at komme tilstede der hvor du er lige nu og her. Sanse dine omgivelser og komme ned i kroppen.

Med en kropsscanning opøver du evnen til at mærke din krop og skabe jordforbindelse. Det er samtidig en opmærksomhedstræning idet du flytter fokus fra sted til sted i kroppen.

Med koncentrationsmeditation træner du bevidst at stilne dit sind ved at tælle dine åndedrag. Det er en effektiv metode du kan bruge hvor end du går og står, og den skaber umiddelbart ro i tanker og følelser. Koncentrationsmeditationen er en forberedelse til den egentlige mindfulness meditation.

Med mindfulness meditation træner du opmærksomt og ikke-dømmende nærvær. Det er en indsigtsmeditation hvor du lærer dig selv at kende. Du registrerer dine tanker og følelser, rummer dem på en accepterende og ikke-dømmende måde og så slipper du dem ved hjælp af åndedrætsteknikken. Du får dermed indsigt i dine tanker og følelser uden at blive erobret af dem. Du er med andre ord ikke dine tanker og følelser. Tanker og følelser kommer og går og du har mulighed for at styre dem. Du bliver dermed herre i eget hus.

Supplér med professionel samtalepartner

Bliver svære følelser eller tanker ved at dukke op i meditationen er det en god idé at få dem bearbejdet med en professionel samtalepartner. Kontakt mig, en terapeut eller en psykolog.

Kontakt
Gå til min hjemmeside goderelationer.dk eller gå til min profil her i netværket Levlykkeligt.

Mindfulness trænings cd med Signe Saxe Jessen, lyt og køb her 

Signe Saxe Jessen, Cand.mag i filosofi
Konfliktmægler, Kognitiv coach og mindfulness træner
...............................................................................

Min egen meditationsbaggrund er mangeårig. I 1998 blev jeg guidet af meditationslærer Svend Trier, siden praktiserede jeg også Thich Nhat Hanhs metoder, studerede bøger af B.H. Gunaratana, Kamalashila, Zuzuki, Jon Kabat-Zinn og Jack Kornfield. Senest er jeg personligt uddannet i mindfulness af Charlotte Mandrup, og jeg har modtaget yderligere mindfulness fordybelse på 5 dages retreat ved Eve Bengta Lorenzen.

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness cd - gratis lyt - køb download her