Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Mindfulness med garn og strik

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Sådan får du mere mindfulness i hverdagen

Der er mange forskellige måder og tilgange til, hvordan man skaber mere livsglæde og mindfulness i hverdagen. Nogle af de meste kendte måder at få det på er gennem yoga og meditation. 

Men der er også mange andre muligheder for at få det. Det kan være gennem en tro eller blot noget helt bestemt, som får dig til at slappe af og lade tankerne flyde frit. Det kan også være noget kreativt arbejde som for eksempel at male. Dertil stilles spørgsmålet, om noget som kan garn og strik give mere mindfulness i hverdagen? 

Fordelen ved garn og strik

Garn og strik kan sagtens være en tilgang til at skabe mere mindfulness. Mindfulness bygger hovedsageligt på, at du får fundet en ro og kommer til at hvile i dig selv. Og hvis strikning er noget, der får dig til at slippe tankerne fri og blot slappe af og være i øjeblikket, kan det være netop det, der skal til for dig. Det kan være, at strikning kan blive til en slags meditation for dig. 

Alt fra huer til tøjdyr

Det er muligt at lave utrolig meget forskelligt, når man strikker. Du kan både strikke noget simpelt som en karklud eller et tørklæde. Eller du kan prøve at kaste dig ud i noget som en hue. Efterhånden som du bliver bedre og bedre og får mere styr på det, vil du også kunne begynde og strikke mere og mere krævende ting. Måske kan du komme til at strikke en trøje eller en cardigan. Eller du kan måske lære at strikke pyntegenstande eller legetøj som små tøjdyr, du kan give til de mindste. Er strikning ikke lige dig, er der også masser af andre ting, du kan lave med garn. Du kan for eksempel prøve, om hækling måske kunne være noget for dig i stedet. 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mindfulness med garn og strik