Psykoterapi København Anne Jørgensen

Mindfulness kursus meditation og yoga i København: Bliv glad for dig selv - uden at være selvfed

Blog forfatter

MINDFULNESS KURSUS MED YOGA OG MEDITATION I KØBENHAVN:
BLIV GLAD FOR DIG SELV - UDEN AT VÆRE SELVFED

Dette er et forløb over11 tirsdage aftener kl 17.30-20.00, ca. hver 14. dag
start 29. januar 2019

Det her er en træningsgruppe, hvor vi træner og erfarer hvad det egentlig er, at komme meget mere til stede i sit liv - hvad er nærvær egentlig? Det handler bl.a. om opmærksomhed på det vi gør fra NU til NU. Dette bevidste nærvær intensiverer din opmærksomhed i hverdagen. Øget nærvær har den effekt, at der hvor kroppen er, der er sindet også. Det betyder, at du gør, hvad du gør med din fulde opmærksomhed. Du får langt mere ro i dit liv - mere balance, og trinvis får glæden mere og mere plads, når du ikke skal stresse videre hele tiden. Og ikke kan give dig selv lov til at være dig selv.

I gruppeforløbet vil vi træne at komme bag om det psykologiske lag - et lag vi alle kender som vaner, identitet, vores historie, roller, kendte mønstre og måder at bevæge sig i livet på osv. I den kontakt vi sammen skaber her, opstår en andet rum, der giver mulighed for at møde sig selv hjerteligt og helt åbent.

Dette møde gør det mere enkelt at bevæge sig videre i egne processer, for du skal ikke være andre end du er, eller føle andet end du føler. Du skal intet lave om, men træne at være i og med. Det er i sig selv enkelt og befriende.

Sted: Århusgade 2, 2100 Kbh. Østerbro

Tilmelding:  Ring eller send en mail .
Er du parat til at leve dit eget liv og udfolde det. Er det dig?? Så er jeg lige her og vil gerne hjælpe dig :) Ring på 24891071 eller send en mail: info@lifeprocess.dk.

Se mere detaljeret info ved at KLIKKE HER

Du kan også selv starte med at træne kropsligt nærvær. Du kan gratis downloade lydfilerne: Mindfulness Meditation og kropslig opmærksomhed ved at klikke HER.

KONTAKT mig på min hjemmeside http://www.lifeprocess.dk/ , her på Levlykkeligt.dk eller ring til mig på mobil: 2489 1071 eller mail til info@lifeprocess.dk

__________________________

Krops- og Psykoterapeut Anne Jørgensen, København
www.lifeprocess.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness kursus meditation yoga og balance København.