Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

Mindfulness Instruktør uddannelse: 2 årig MBSR Uddannelse v. Eve Bengta Lorenzen

14/11/2018 - 00:00

Mindfulness Instruktør uddannelse i MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) med certificering efter international standard; 7. årgang ved Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen, Mindfullife.      

Mindfulness og Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)

Mindfulness kan siges at handle om at generobre vores nærvær, frisætte vores resurser og skabe et liv i frihed og frugtbar udfoldelse. 

Instruktør uddannelsen hos  mindfullife giver dig en solid indføring, træning og undervisningskompetence i MBSR; det globalt set mest gennemtestede og velafprøvede mindfulness program, oprindeligt udviklet af Dr. Jon Kabat-Zinn, University of Massachusetts. Et program, der har en veldokumenteret effekt på vor evne til at finde glæde midt i dagligdagens udfordringer, samt til at møde og håndtere stress, krise, sygdom og smerte.

Det er en mindfulness uddannelse, der kombinerer selvindsigt med en formidlingsform, der bringer deltagerne i kontakt med deres egen iboende viden. Denne unikke form er støttende, og kalder det enkelte menneskes resurser frem. Med udgangspunkt i din profession vil du blive i stand til at målrette kurser til det område, hvor du har din kernekompetence. Det kan være som psykolog, lærer, læge, socialrådgiver, sygeplejerske, psykoterapeut eller tilsvarende hvor det faglige arbejde i høj grad hviler på kvaliteten af den professionelles bevidste opmærksomhed, egenomsorg, empati og nærvær.

Udover at gøre dig i stand til at undervise MBSR, der har sat de facto standarden for ”best practice” indenfor mindfulness-baserede interventioner, tager uddannelsen dig igennnem et forløb, der vil gøre dig i stand til at gøre det med forøget autencitet og integritet, i kraft af dens dybe kropslige og personligt erfaringsbaserede træning.

Læs mere om Mindfulness uddannelse generelt: 
2 årig MBSR Instruktør Uddannelse 2018-2020
   

Undervisningstræningen er tilrettelagt efter, og strækker sig videre end, international standard for certificering og vil tillige inddrage erfaringer fra de forsknings- og udviklingsprojekter, som underviserne er involveret i.

Der vil være et væsentligt teoretisk pensum, og de kommende instruktører vil gennemgå en nøje understøttet erfaringsdannelse, omkring deltagernes personlige udvikling samt udforskning af krop og sind, såvel som sammenhængen imellem disse. Uddannelsens opgaver har som primært sigte, at støtte integration af personlig og faglig udvikling;

Som MBSR instruktør er det vigtigt at kunne ”kalde” viden frem hos kursusdeltagerne frem for at docere viden. Kursusdeltagerne må kunne fatte tillid til instruktøren. En interaktiv undervisningsform må derfor være forankret i instruktørernes indre balance og autencitet såvel som baseret på deres faglige viden og personlige baggrund.

Denne orientering præger Instruktøruddannelsen helt frem til sidste modul. Det handler ikke om at være ”dygtig” i traditionel forstand, men i høj grad om at være det man underviser.

Det er således en forudsætning for deltagelse på uddannelsen, at man har gennemgået en modningsproces og er indforstået med at fortsat personlig udvikling, er en integreret del af uddannelsesprocessen.

UDDANNELSENS INDHOLD OG OPBYGNING     

Få alle de praktiske oplysninger for MBSR uddannelsen på mindfullife.dk

1. Se den fulde beskrivelse og opdaterede Moduloversigt over MBSR uddannelsen her

 

TID, STED, PRIS OG ANSØGNING

2. For tid, sted, pris, optagelseskrav og ansøgning til Mindfulnessuddannelsen MBSR, klik her


Primære undervisere
:

eve_robert1-300x200Eve Bengta Lorenzen, forfatter, terapeut, lærer og mindfulnessinstruktør mv.  

Uddannet ved University of Massachusetts; dansk pionér, og landets mest erfarne underviser indenfor Mindfulness Baseret Stress Reduktion.

Udover at tilbyde åbne kurser, retreats og seminarer, er Eve engageret i undervisning og metodeudvikling på forskningprojekter ved bl.a Rigshospitalets Smertecenter og Center for forskning i Eksistens og Samfund, Sociologisk Institut, KU. 

Robert J. Jørgensen, Cand Psych Aut, HD & mindfulnessinstruktør, yogalærer mv; uddannet ved Universiteter i København, Massachusetts og Geneve; lang erfaring fra arbejde med folk i krise og under stress som følge af belastende livsomstændigheder, herunder undervisning i mindfulness og meditation ved en række større institutioner og i forskningsmæssig sammenhæng. 

Begge undervisere, har har årtiers meditationspraksis bag sig, og deltager løbende i længerevarende retreats og træning ved anerkendte internationale lærere.

Every moment we are arriving at our own door.
Every moment we could open it.
in every moment, we might love again
the stranger who was ourself,
who knows us by heart.

 -       Jon Kabat-Zinn med Derek Walcott

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mindfulness Instruktør Uddannelse, 2-årig MBSR. Læs mere