Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

Mindfulness i Parforholdet - et weekend retreat

Blog forfatter

Mindfulness i Parforholdet

En weekend ved havet med en blid træning i at bringe mindfulness ind i jeres forhold.

En mulighed for at møde hinanden, ikke bare med større modenhed, men også med kvaliteter af forelskelsens nærvær?

Mindfulness i Parforholdet, åbner til disse muligheder for at komme hinanden nærmere, på en måde hvor I samtidig styrker jeres evne til at være jer selv, og til at være i en åben og nærværende dialog.

Dette ér muligt. Forskning er begyndt at vise, hvad kursusdeltagere på Mindfulness Basic igennem længere tid har erfaret. Nemlig, at udbyttet af mindfulness træning også viser sig i den enkeltes parforhold.

Den klassiske træning styrker kropsbevidsthed, balanceret kontakt til egne tanker, følelser og adfærd. Herved forøges den enkeltes empatiske ressourcer, samt adgangen til hvad der i det hele taget foregår i situationen og imellem dem og deres partner. Den enkelte opnår således bedre forståelse for sig selv, hinanden, selve forholdet, såvel som for eventuelle problemers natur og mulige løsning.

Mere specifikt, har det vist sig, at par der deltager i Mindfulness træning oplever større tilfredshed, nærhed, forbundethed og accept af hinanden, samtidig med en følelse af større autonomi, optimisme mv.  

I dette kursus vil vi efter en introduktion til individuel mindfulness træning, gå nogle skridt videre. Vi vil træne og udforske evnen til at være Mindful i det enkelte pars kontakt. Altså, træne og udforske effekten af at være helt til stede i nuet, om og med hinanden på en åben og ikke-dømmende måde.

På kurset vil vi ikke arbejde på direkte at ændre specifikke forhold, men have tillid til ovenstående effekter af at styrke parrets evne til at være Mindful både sammen og hver for sig. 

 

Praktiske oplysninger:

I bor i eget træhus med to værelser samt bad og brændeovn.

Mad efter grønne principper.  Hjemmebag, kaffe/ te/ frugt  i pauserne.
Både indendørs og udendørs pool samt sauna.  100 m til havet med dejlig badestrand.
Gåafstand til  Gilleleje ad natursti med udsigt til Kullen.

Der vil være plads til både at være sig selv og sammen, og der vil være tid til både undervisning og afslapning.

For tilmelding og specifikke oplysninger vedr næste weekend retreat se http://mindfullife.dk/mindfulness-retreat/weekend-retreat-mindfulness-i-relationen/

eller send en mail til kontakt@mindfullife.dk

Undervisere:Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen. Begge er erfarne undervisere, uddannet blandt andet ved Center for Mindfulness, University of Massachusetts. De uddanner og superviserer mindfulness instruktører og er involveret i forskning og udviklingsprojekter ved såvel Rigshospitalet, som Københavns Universitet. De har i mange år ledet kurser og retreats i Danmark og i udlandet.

 

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness i Parforholdet - et weekendophold med nærvær