Mindfulness - giv dig selv kvalitet i dit liv

Blog forfatter

Mindfulness er populært som aldrig før - og det er der faktisk en grund til! Hvis du praktisere og træner din opmærksomhed i det NU der er, så vil du opleve markant større glæde og livskvalitet. Oven i det viser forskningen på området, at din evne til at bryde med de automatiserede tanker, brydes og du bliver i stand til at trække bevidste og sunde beslutninger - FOR DIG SELV! 

Hvis vi igen og igen grubler på vores tanker, positive som negative, hvor sidstnævnte er det mest almindelige, kan det føre til tristhed og måske endda depression. Det er derfor vigtigt at blive opmærksom på de tanker der "dikteres" indeni dig igen og igen (bevidst eller ubevidst) og lærer dig at disindentificere dig med dem, så de ikke bliver dig - men blot opleves som mentale konstuktioner, der er forbipasserende i dit sind. Byde tankerne og andet ubehag velkomment, så du ikke laver undgåelse og hele tiden må gøre noget, for at komme væk fra ubehaget. Derved fastholdes du blot i problemerne.

Hos mig vil du lærer at træne forskellige formelle meditationer siddende, liggende, stående og gående. Vi kunne kalde det at opnå en STABIL KROP. Du vil endvidere opnå en INDSIGT i dig selv via de temaer, der knytter sig til mindfulness, bla. at kunne handle hen i mod det, som er vigtigt og betydningsfuldt for dig i dit liv - også selvom du måske må give smerteligt afkald på andet. 

 Læs evt. mere på min hjemmeside om mindfulness: www.christinahmadsen.dk

Book en tid hos mig her: http://www.web-booking.dk/websites/christina/

__________________________

Psykoterapeut Christina Horsager Madsen
ID-psykoterapeut - fysioterapeut - mindfulnesstræner
http://www.christinahmadsen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Nærværstræning