Coaching Indre barn og Healingsmassage i København

Mindfulness forløb over 5-uger Charlottenlund

09/05/2017 - 17:30

Mindfulness – i hverdagen

Vågent og levende nærvær

Dato: 5 tirsdag aftener 9, 16, 23, 30 maj og 6 juni, fra 17:30-20:00

Pris: kr. 1.500 (studerende kr. 1.200)
Sted: Charlottenlund

Større stabilitet og ståen fast

Når vi træner Mindfulness og meditation, udvikler vi større opmærksomhed og stabilitet og vi har os selv med i det, vi foretager os. Vi har lettere ved at koncentrere os om diverse gøremål og arbejdsopgaver og kan stå bedre fast - selv i pressede situationer. Vi er generelt ikke så nærtagende og nemme at vælte følelsesmæssigt og er mere tilstede i de kontakter og møder, vi har i løbet af dagen.

Når vi bliver bedre istand til at være nærværende, træffer vi også de rette beslutninger og bryder samtidig de automatiske og uhensigtsmæssige tanke-og reaktionsmønstre.

Mange oplever det som en slags værenstilstand eller en følelse af at “være i flow”. En slags fordybelse eller stilhed, hvor ens sanser er skærpet og hvor man godt kan have travlt uden at stresse sig selv.

Et rum hvor man føler sig både afslappet og vågen på en gang.

Mindfulness har en helbredende, stabiliserende og afbalancerende effekt kropsligt, følelsesmæssigt, mentalt og sjæleligt.

Det centrale i Mindfulness handler om at være nærværende og fuldt tilstede i nuet – og ikke lade os fortabe og distrahere af alle de tanker, følelser og uendelige gøremål, der konstant dukker op i vores bevidsthed. 

Vi lever i en meget krævende og stressfuld tid, hvor tempoet er højt og med megen forandring og mange skift. Vi er online hele tiden og har derfor brug for at stoppe op og genfinde kontakten til det sted i os, som allerede er i ro, er vågent og har overskud.

Tilmeld dig til 

Kasha Hansen Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør

Kontaktoplysninger 

www.kashahansen.dk

 

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness forløb over 5-uger Charlottenlund. Læs mere