Allan Ulrich Thomsen - MindfulnessCenteret.dk - QuietZone.dk

Mindfulness flyrejse og kursus-retreat på Samos - august 2016

27/08/2016 - 15:00

KR. 1000.- RABAT LIGE NU - GÆLDER FREM TIL 1. JUNI 2016 - KR. 7995.-

Kombinér Kursus i Mindfulness, yoga, retreat, og rejseoplevelser  med Samos' charmerende natur som omgivelse.

September er den perfekte måned at rejse til Samos i. da det er behageligt varmt og ikke er overrendt af tursiter. Vi flyver direkte med SAS om eftermiddagen d. 27/8 lander sent om aftenen d. 3/9.

Indhold og fokus

Mindfulness rejse & kursus-retreat med fokus på balancen mellem indre og ydre bæredygtighed. Den ‘indre rejse’ – ind mod øget kendskab til dig selv, din livsopgave og livs-formål sker i forening med ‘den ydre rejse’ til et af de smukkeste steder i Grækenland – Samos.

Vi tager endvidere på en teoretisk og oplevelsesbaseret rejse gennem Otto Sharmers ‘Teori-U’. (se evt. mere her) Denne rejse muliggøres ved at kombinere praksisser og fordybe os i Mindfulness, Meditation, Qi-gong, Yoga (Hatha/Yin – alle kan være med…) og indføring i anvendte stressforebyggende- og stressreducerende mindfulness- og meditationsøvelser og praksisser. Der kræves ingen forudsætninger forud for deltagelse.

Du får her en unik mulighed for at opleve 8 dage med fokus på dig og dit liv – såvel den professionelle del som den private, og dens sammenhæng og samspil i relation til at opstille personlige- og arbejdsrelaterede mål. Endvidere styrkes din mentale robusthed og evne til at imødegå og være i forandringer og svære livsovergange i tilværelsen. Dette understøttes af en fantastisk kulisse af natur og kulturhistorie på Samos, -af dejlig mad, og i trygge rammer på det hyggelige familiedrevne Anema Hotel, i en af de største byer på Samos – Karlovassi. Se billeder af byen og området her

Rejsegaranti

MindfulnessCenteret.dk arrangerer din mindfulness rejse og kursusretreat i samarbejde med Reinholdt Bridge & Travel http://www.reinholdt-bridge.dk/ der er erfaren rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – din sikkerhed!

Undervisere

Rejseleder og underviser er Allan Ulrich Thomsen – se evt. mere her – Supplerende undervisere kan forekomme, men ut. er hovedunderviser og ansvarlig. Eventuelle medundervisere vil blive oplyst når vi nærmer os afrejse.

Pris

Pris: Kr. 8.995 for dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse er kr. 900.- . Der betales et depositum på 4000.- ved tilmelding. Restbeløbet indbetales senest én måned før afrejse. Ved afbud tidligere end to måneder før afgang refunderes depositum. Herefter refunderes depositum ikke. Afbestillingsforsikring kan bestilles gennem Gouda.

Prisen inkluderer:

 • Fly med SAS t/r (Direkte fly fra Kastrup)
 • Let anretning ombord på flyet
 • 7 x Morgenmad
 • 5 x Middage på hotellet er inkluderet. Derved kan du/i selv nyde at spise ude et par gange på en selvvalgt restaurant i byen.
 • Udflugt til Potami Waterfalls
 • Transfer til og fra lufthavnen
 • Kursus i mindfulness, Teori-U og øvrig undervisning og mindfulness praksis.
 • Opfølgende individuel coaching samtale af 1 times varighed 1-3 mdr. efter hjemkomsten, enten i MindfulnessCenteret eller via Skype (Til en værdi af Kr. 1050.-)

LÆS MERE PÅ HJEMMESIDEN HER

__________________________

Allan Ulrich Thomsen, Organisationskonsulent, Mindfulness Instruktør & Meditationsformidler, Psykoterapeut MDF, HeartMath Coach
Se mere på:
http://www.mindfulnesscenteret.dk/
http://www.quietzone.dk/
http://fanoeretreats.dk/
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Mindfulness flyrejse og kursus-retreat på Samos - Grækenland 27/8-3/9 - RABAT LIGE NU på KR 1000.- Gælder frem til 1. juni. Kr. 8995.- alt inklusiv (næsten:)