Mindfulness-baserede interventioner i psykoterapi (Online kursus)

23/11/2023 - 09:00

Underviser

Cand.psych. aut. Kenan Hansen er privatpraktiserende psykolog, specialist i psykoterapi og certificeret MBSR-lærer, uddannet i Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) fra University of Massachusetts Medical School, U.S.A. Kenan har modtaget undervisning af bl.a. Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli. Desuden har Kenan en 2-årig uddannelse i kognitiv terapi fra Kognitiv Terapi Center i Århus. Han har mere end 10 års erfaring med undervisning i MBSR og med interventioner med mindfulness både i individuel og gruppeterapi. Kenans udvikling af egen praksis med mindfulness beror desuden på en lang række erfaringer fra inden -og udenlandske kursusforløb og mindfulness retræter. Læs om nogle af Kenans gennemførte kurser og retreats her.

Målgruppe

Kurset er især rettet mod psykologer og læger (75 %), og også andre faggrupper (max. 25 %), som har interesse i mindfulness-baserede interventioner. Kurset er lige velegnet til personer med eller uden tidligere kendskab til mindfulness.

Pris

2.950 kr. inkl. kursusmateriale, meditationer på lydfil og kursusbevis. Halv pris for arbejdsledige/studerende/pensionister. OBS Tilmelder du dig også til vores andre kurser, opnår du 25% rabat ved køb af andet kursus og 50% af tredje kursus.

Dato/tid

23. og 24. nov. 2023 kl. 9-16.

Du kan læse nærmere om kurset her: https://psykisksundhed.dk/mindfulness-baserede-interventioner/

__________________________

https://mindfulnesskurser.dk
https://psykisksundhed.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness-baserede interventioner i psykoterapi (Online kursus)