Psykoterapi København Anne Jørgensen

Mindfulness kursus og yoga på smukke Mallorca April 2019

Blog forfatter

Mindfulness kursus og yoga på smukke Mallorca  næste ledige retreat er 27. april -4.maj 2019

FRA MINDFULNESS TIL HEARTFULNESS

Dette kursus/retreat er en sansende, nærende og livgivende oplevelse og læring samtidg med en ferie: Når vi favner med mildhed. Når vi er til stede i det liv der allerede er, uanset hvor dejligt, udfordrende, eller smertefuldt det måtte være, så bliver forandring mulig. Hengivelse er en kortere vej, end at kæmpe imod.
Vi lever med adskillige krav hver dag og skal hele tiden videre. Blive bedre og dygtigere. Det kan være svært at finde pauser. Faren er, at vi lever i fremtiden – og hvor forsvandt NUET hen?

Mindfulness hjælper os til at blive bevidste om de mønstre og måder vi håndterer livet på.  Ved at observere disse mønstre, hjælpes vi ind i nuet, og har mulighed for at se nye muligheder - og nogen gange forandre. Fra denne base kan der åbnes for Heartfulness  - det endeløse rum af hengivelse til det som er, og frigørelse fra hvem vi tror vi er. Et nyt liv med muligheder kan åbne, og derfra kan vi begynde at udforske vores generøse væren autentisk og hjertelig.

Bryd ingroede mønstre
Indgroede mønstre kan være svære at bryde uden støtte udefra, da sindet er opsat på at forsvare vaner. Derfor vil vi på kurset være opmærksomme fra nu til nu til nu. For det er som bekendt kun i NUET vi kan forandre.

• Vi vil bl.a. gøre brug af teknikker til det dybe åndedræt, hvilket er af vital betydning for kontakten med kroppen – og for nærvær. Der vil gives meditative øvelser til brug i hverdagen.

• Ved at synke mere ind i kroppen, at være i den, gives mulighed for at mærke noget af dens potentiale i nuet. Sammen skaber vi et fokuseret rum for denne undersøgelse.

• Når spændinger lokaliseres, er der mulighed for at opløse dem, og dermed frigøre potentiale.

• Her vil blive lejlighed til at liv kan komme til udtryk – eller blot at være med i det stille.

• Vi bor på et meget smukt sted i det nordvestlige Mallorca, og vil i vid udstrækning bruge naturen – dens skønhed, kraft og stilhed til fordybelse og nydelse. Vi vil ligeledes bruge elementer indenfor yoga, meditation, mindfulness samt krop-psykoterapi.

Du kan også læser HER hvad andres erfaringer er med mine kurser.

Tilmelding

Er du interesseret? DU KAN SE ALLE OPLYSNINGER VEDRØRENDE TID, PRISER OSV VED AT KLIKKE HER: Mindfulness kursus og yoga på smukke Mallorca,

Kontakt Anne Jørgensen, info@lifeprocess.dk 

Og ellers ring til Anne Jørgensen på 24891071 - eller gå til min hjemmeside http://www.lifeprocess.dk/

__________________________

Krops- og Psykoterapeut Anne Jørgensen, København
www.lifeprocess.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness-yoga ferie på smukke Mallorca med psykoterapeut Anne Jørgensen