MINDFUL-Krop og Natur - Lejre

01/09/2017 - 09:00

MINDFUL Krop & Natur – fordybelsesdage.

En eller to fredage med mulighed for at fordybe og genopfriske din mindfulness praksis, samt udforske kontakt med naturen i stilhed. For at deltage har du enten deltaget på et 8-ugers MBSR mindfulness forløb, eller har tilsvarende meditations- yogaerfaring. Der udbydes derudover også et 4-ugers MINDFUL-Krop forløb for fortsættere.

Dage med mindfulness, stilhed, krop og natur

Fredag d.18 august og Fredag d.1.september – deltag en eller begge dage. Praktiske info længere nede på siden.

Fordybelsesdagene foregår midt i Lejre´s skønne natur på Vibevadgaard / Vibe økologi. Gården fungerer til daglig som et økologisk landbrug for produktion af bær og forskning af bær til brug af naturlig helbredelse.

Vi har et dejligt lokale med direkte udgang til et skønt vildt naturområde og en lille skov til rådighed.

Kroppen – Naturen – Stilheden – Hjertet – har det tilfælles, at de har deres eget ordløse sprog.

Dette drukner ofte i vores dagligdag, hvor vi befinder os i hovedet, tanker, planlægning, fortid, fremtid etc. Gennem en hel dag (eller to hvis du kommer begge dage) stilner vi sindet og fordyber vores meditations praksis og kontakten til hjerte, krop og natur.

Dagene er guidet men kommer fortrinsvis til at foregå i stilhed. Der vil indledende være kort samtale og der åbnes for samtale igen fra kl. ca. 15.00 til afrunding af dagen. Vibevadgaard er et sted der lever, så du skal være forberedt på at stilheden løbende kan blive brudt af gårdens aktiviteter, nabogårdens hundetræning og veje der ligger i nærheden.

Du vil dagen igennem blive guidet igennem kropsøvelser, arbejde med åndedræt og energi i kroppen, afspænding af nervesystem og krop, siddende og gående meditationer, naturmeditationer, øvelser på jord etc.
Alle kropsøvelser tilpasses den enkelte.

Tid: 9.00-16.00

Datoer: Fredag d.18 august og Fredag d.1.september (mulighed for at deltage en eller begge dage)

Sted: Vibevadgaard/Vibe økologi, Blæsenborgvej 9, 4320 Lejre. Ved tilmelding vil du blive nærmere informeret om sted og parkeringsmuligheder.

Forudsætninger: Du har meditationserfaring og har enten deltaget på et af MINDFUL-U´s 8-ugers MBSR mindfulness hold eller har tilsvarende meditations- yogaerfaring. Kropsligt kan alle være med – se ovenfor.

Tilmelding og spørgsmål: beritlarsen@mindful-U.dk eller tlf. 26 17 09 55  – ved tilmelding bedes du skrive hvilken dag/e du ønsker og om du har deltaget på et af mine kurser. Hvis ikke så send et par linjer om din meditations og/eller yogaerfaring.

Pris: Kr. 650,- pr dag, deltager du i begge dage kr. 1.200,- Professionelle samt fradragsberettigede (momsregistrerede) selvstændige, virksomheder og organisationer påregnes 25 % moms. (kr. 550,- pr. dag for studerende og ledige.)

Betalingfrist:  ved tilmelding, indbetales på kto.: 3409 12021690

Praktisk: Kom i løstsiddende tøj du kan bevæge dig i, medbring udetøj til dagens vejrforhold, medbring selv en let frokost (der er køleskab). Der vil være yogamåtter, meditationspuder, tæpper til alle og stole til dem der foretrækker at meditere på stol.

Inklusiv i prisen: Let forplejning dagen igennem (frugt, snacks, drikke) medbring selv en let frokost.

Underviser: Berit Larsen. MBSR mindfulnss lærer fra Århus Universitet, Psykoterapeut MPF, Coach ICF og Bevægelsespædagog.

__________________________

MINDFUL-U ved Berit Larsen
MBSR Mindfulness Instruktør, Psykoterapeut, Coach, Mindful-Krop
Hjemmeside: http://mindful-u.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness Roskilde fordybelse krop og natur