MINDFUL-Krop 4-ugers fortsætter forløb - Roskilde

16/08/2017 - 13:00

MINDFUL-Krop 4-ugers fortsætter forløb.

På dette forløb har du mulighed for at fordybe og genopfriske din mindfulness praksis. For at deltage har du enten deltaget på et 8-ugers MBSR mindfulness forløb, eller har tilsvarende meditations- yogaerfaring.

Opstart: 16.august. (se detaljer nederst på siden)

Onsdage kl. 13.00-15.00 – flere praktiske informationer længere nede på siden.

 

4-ugers MINDFUL-Krop forløb for fortsættere af 2 timer.

  • 1 times meditation i bevægelse / kropsbevidsthed -glæde / åndedrætsøvelser / vække energi, flow og accept af kroppen / afspænding af nervesystem og krop
  • 45 min. siddende guidet meditation
  • 15 min. opsamling – runde

 Alle øvelser tilpasses den enkelte. Smidighed, styrke og balance er ikke forudsætninger, men kommer når vi arbejder accepterende – i meditation med kroppen.

Datoer: 16, 23, 30 august – 6.september 2017

Sted: Ros´Kilde Helsecenter Roskilde, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde

Forudsætninger: Du har deltaget på et af MINDFUL-U´s  8-ugers MBSR mindfulness hold eller har tilsvarende meditations eller yogaerfaring. Kropsligt kan alle være med – se ovenfor.

Tilmelding og spørgsmål: beritlarsen@mindful-U.dk eller tlf. 26 17 09 55  – ved tilmelding bedes du skrive om du har deltaget på et af mine kurser, og hvis ikke et par linjer om din meditations -yogaerfaring.

Pris for 4-uger: kr. 1.200.- for selvbetalere. Virksomheder og andre fradragsberettigede bliver pålagt moms. (kr. 950,- for studerende og ledige).

Betalingfrist:  3 uger før opstart  – på kto.: 3409 12021690

Praktisk Information: Kom i løstsiddende tøj og spis ikke lige før undervisningen. Det vil være yogamåtter, meditationspuder og tæpper til alle.

Underviser: Berit Larsen. MBSR mindfulnss lærer fra Århus Universitet, Psykoterapeut MPF, Coach ICF og Bevægelsespædagog.

__________________________

MINDFUL-U ved Berit Larsen
MBSR Mindfulness Instruktør, Psykoterapeut, Coach, Mindful-Krop
Hjemmeside: http://mindful-u.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness Roskilde MINDFUL-Krop