Mindfulness kurser og coaching

Mindful yoga med meditation i Risskov ved Aarhus

30/10/2017 - 19:00

Giv dig selv et nærende og energigivende pusterum.

Mindfulde yogastræk og meditation kan reducere stress symptomer, tankemylder, uoplagthed, bekymringer, nakkespændinger og hovedpiner.

Jeg har udarbejdet et program, hvor vi arbejder med de dybe beroligende vejrtrækninger, de virksomme blide yogastræk og afspændende meditationer.

Så er din hverdag hektisk, eller trænger du blot til et mindfuldt pusterum, hvor du kan fordybe dig i en afslappende og nærværende tilstand, så kom med på forløbet over 8 mandage.

Igennem øvelser kan du blandt andet opleve en indre ro, en større kropsbevidsthed, beroligelse af nervesystemet, som får sindet til at slappe af og stilne tankerne, samt du kan opleve både mentalt og fysisk velvære.

Alle 8 mandage koster kr. 995,-. Første gang er mandag, den 30. oktober kl. 19.00 - 20.30. Sidste gang er mandag den 18. december 2017.

Alt yogaudstyr og lækre tæpper forefindes i loklaet, så det kræver blot du kommer i bevægeligt tøj.

Undervisningen foregår i mine sjælefulde lokaler på Yourhouse by Yourchoices, Rolighedsvej 45, 8240 Risskov.

Linie 20 kører lige til døren. Der er gratis parkering ved huset, og det tager kun 10 minutter på cykel langs vandet fra Aarhus C.

Ønsker du at deltage, skal du sende en mail på cs@yourchoices.dk. Skriv dit fulde navn, adresse, telefonnummer samt e-mail. Jeg bekræfter din tilmelding med en faktura. Når du har indbetalt beløbet, er du endelig tilmeldt.

Jeg glæder mig til at være sammen med dig.

 

__________________________

Mange kærlige hilsner
Charlotte Højgaard Siepmann, Yourchoices
http://yourchoices.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Vejrtrækning, yoga, meditation og afspænding