Naturvandring Mindfulness Coaching

Mindful skovbadning i Hareskoven

08/05/2022 - 10:00
Oplev hvad mindful forårsskovbad i naturskønne Hareskoven kan gøre for dit velbefindende og din livsglæde. Skovbadning handler ikke om at bade i skovens vandløb eller søer. Det er oprindeligt en natur-terapi form, som har sine rødder i Japan og hedder ”Shinrin-yoku”.
Skovbadning bruges særligt til at afhjælpe stress, da det sænker kortisol niveauet. Japanske forskere har påvist, at skovbadning har en positiv effekt på vores blodtryk, hjerteslag og immunsystemet. Så alle kan få gavn af skovbadning.
Kom med og oplev en helt særlig ro med stillevandring på de små skovstier. Undervejs guider jeg mindfulness øvelser og meditation i skoven, som skærper dine sanseindtryk og forstærker naturoplevelsen. Tilmeld dig her: https://www.mindshift.dk/mindful-skovbadning/
Med mindfulness og skovbadning opnår du:
• at slippe dine tanker og være i nu´et
• et roligt sind og bedre koncentrationsevne
• en dejlig afslapning i kroppen og større livsglæde
Vi går ca. 3-4 km ad kuperet terræn på de mindre skovstier og gør ophold mellem træerne. Mindful forårsskovbadning afrundes med frokost hos "Hjaltes", som er inkluderet i prisen (555 kr). Vi får sluttet med en hyggelig snak om vores fælles oplevelse af skovbadning og mindfulness i naturen. 
Medbring et liggeunderlag eller yogamåtte til udendørs brug samt et tæppe til at tage over dig, når vi gør ophold i skoven. Tag masser varmt og praktisk tøj og fodtøj på efter vejret. Hellere lidt for meget tøj, så du kan justere med at tage af og på undervejs. Medbring også en flaske vand.

__________________________

Anita Petersen
Naturvandring Mindfulness Coaching
Web: https://www.mindshift.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Skovbadning stillevandring mindfulness meditation