Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

Mindful Self-Compassion & Kurophold i Budapest

26/11/2023 - 13:40

MCPM er en træning i mindfulness baseret selvomsorg – Mindful Self-Compassion – som Eve har udviklet igennem mange års forskningsinvolveret arbejde med kroniske smertepatienter på Rigshospitalets tværfaglige smerteklinik.

Føler du dig udkørt efter en længere periode med et stort pres? Det kan være stress, sygdom eller andre personlige udfordringer, der har tæret på kræfterne og gør, at du nu trænger til at trække stikket og give dig selv lidt omsorg.

At være nærværende og modtage omsorg kan ændre en tilstand og få organismen til at hele og restituere. Det er grundlæggende i metoden MBSR (Mindfulness-Baseret Stress Reduktion) og helt centralt på dette retreat, hvor vi beskæftiger os med Mindfulness-Baseret Selvomsorg (Mindful Self-Compassion).
 
Med baggrund i vores mangeårige arbejde med mennesker med stress, depression, kræft og kroniske smerter har vi tilrettelagt et helt unikt retreat, der kombinerer undervisning med godgørende termal-bade og behandlinger. Alt er sat ind på restitution og udvikling af en varig evne til selvomsorg.

Hvem kan deltage?

Retreatet er for private med interesse i Mindfulness-baseret selvomsorg og i Mindfulness som et fundamentalt livsforandrende værktøj. Du skal have et ønske om at arbejde indgående med muligheden for at møde stress, smerte, depression og anden årsag til lidelse med en mere vidtfavnende form for accept og selvomsorg.
 

Du behøver ikke at være i en akut krise for at tage med. De mindfulness-værktøjer og det forøgede velvære, som du vil tage med dig hjem fra Budapest, vil være en vej til mere robusthed, lethed og glæde, hvor end du befinder dig i livet.

Undervisning
 
Der vil være ca 4 times daglig yoga/mindfulness-undervisning rettet imod at bringe mere robusthed, lethed og glæde ind i hverdagen samt styrke evnen til at håndtere krise, stress, sygdom og smerte.
 
Mindful Compassion og kurophold er baseret på MBSR, samt Mindful Self-Compassion, og videreudviklet på baggrund af vores erfaringer bl.a. fra omfattende forskning på Rigshospitalets Tværfaglige Smertecenter.

Mindful Compassion giver dig mulighed for – bevidst – at åbne til – og nære omsorg for – alt det der trænger til opmærksomhed. En sjælden mulighed for at blive guidet dybt ind i et helende nærvær.

Eve’s undervisning har en meget sjælden karakter, der på nærende vis forbinder os til os selv – dybt ind i kroppen, hjertet og nervesystemet. Derved kan hele organismen ’mødes’ og ’holdes’ – måske for første gang – i en sådan grad, at vore dybe selv-regulerende kræfter aktiveres og en gennemgribende afspænding finder sted.

Mindfulness i form af et sådan bevidst møde og en sådan bevægelse ind i dybere afspænding omkring de sårbare sider af vor organisme og eksistens, åbner op til en erfaring af ubetinget og kærlig venlighed. Til en oplevelse af det, som nogen kalder “vor sande natur”.

Vi kan således erfare, at den smerte og sårbarhed, som vi i normalt holder på afstand med modstand, kan blive en dør ind til gennemgribende følelser af lethed og glæde. Denne erfaring gør det muligt for gamle smerter og overbevisninger at opløses – nogengange på et øjeblik, andre gange over tid.

Uanset forløbet, vil du få mulighed for at erfare, at der er en anden måde at møde sig selv og sit liv på. En erfaring og en indsigt, der skaber en naturlig bevægelse fra krise til kærlighed.

Underviser: Eve Bengta Lorenzen assisteret af læge og MCPM/MBSR Instruktør Maja Folkenberg.

Som forberedelse til retreatet kan vi anbefale at læse Eve’s bog “Fra Krise til Kærlighed” og arbejde med den medfølgende CD.

Opholdet i Budapest er vores klassiker, som folk vender tilbage til både 2, 3 og 4 gange.

Behandlinger og Termalbade; Du vil ved ankomsten få en konsultation med en læge og derefter få udarbejdet et individuelt program med daglige behandlinger. Det kan fx være medicinsk massage, undervandsmassage, fysioterapi, magnetterapi, mudderbehandling. Der kan tilkøbes ekstra behandlinger inkl. wellness- og skønhedsbehandlinger.

Desuden fri deltagelse i yoga, pilates og andre former for bevægelse.

Termalbadene er fantastisk virksomme i forhold til spændinger og smerter. Det er dejligt at afslutte dagen i det varme mineralholdige vand.
Der er fri adgang til termalbade, saunaer, dampbade og fitnesscenter fra kl. 7.00 – 21.30.

Early bird pris: kr 13.300,’ indtil 1. august, derefter kr 13.850,-  (plus moms for fradragsberettigede)

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.200,-

Brug vores tilmeldingsblanket, eller skriv til kontakt@mindfullife.dk og tilkendegiv din interesse for Mindful Self-Compassion & Kurophold, hvorefter vi kontakter dig.

Læs mere om tilmelding og muligheder for rejse- og afbestillingsforsikring, her.

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
en uge med Spa, Selvomsorg og Smertehåndtering