MINDFUL MOVEMENTS-Qi Gong gruppe i Kbh.-12 onsdage i ulige uger med start 17.1.

17/01/2018 - 18:00

Mindful Movements udvikler en stærk sund krop, et roligt og opmærksomt sind og spirituel indsigt med kontakt til den dybeste del af dig.

Mindful Movements er inspirereret af Shaolin Qi Gong, der grundlagdes i Kina i 500-tallet af den indiske guru Bodhidharma, som bragte buddhismen til Kina.

Mindful Movements består af enkle kropsbevægelse, der udføres med meditativ opmærksomhed på formerne, åndedrættet, livsenergien Qi og Wu Wei (ikke gøren).

I takt med, at de kropslige, mentale og spirituelle blokeringer forsvinder, øges livsenergien Qi og dermed kontakten til kroppens og hjertets levende nærvær.

Udover Shaolin Qi Gong, som også kan ses som Mindfulness-meditation i bevægelse vil vi praktisere forskellige former stille Qi Gong (meditation) bl.a. Mindfulness-meditation, Det indre smil, og Det mikrokosmiske kredsløb.

Foårets tema: Med udgangspunkt i den kinesiske 5-element lære og elementernes relation til organerne vil vi arbejde med Qi Gong former relateret til disse. Og som undervisningen skrider frem, vil vi arbejde med de følelser, bevidsthedskvaliteter, lyde, kropsvæv, sanser mm, der er knyttet til det enkelte organ.
Dette tilføjer Qi Gong praksissen et dybere og mere meningsfuldt aspekt.

For at opnå resultater må du være indstillet på at træne hjemme 15-30 min. dagligt.

Kurset kræver ingen forudsætninger. Det vil også egne sig til dig, som tidligere har lært Qi Gong, og som ønsker genopfriskning og yderligere fordybelse.

OBS! Qi Gong træning træder ikke i stedet for konventionel behandling.

Datoer: 12 onsdage i ulige uger kl. 18-20. På nær 14.3. som erstattes af 7.3. (lige uge).

Pris: Kr. 2400,-. Depositum kr. 900,-
Sted:Tæt på Damhussøen i Vanløse. Præcis adresse opgives ved tilmelding.
Tilmelding: Sker ved indbetaling af depositum, som kun tilbagebetales ved afbud senest 14 dage før kursusstart.
Restbeløbet tilbagebetales første kursusdag.
Tilmelding er bindende

 

 

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Qi Gong - Mindful Movements