Naturvandring Mindfulness Coaching

Mindful livsvandring: 2-dages retreat på Møn

18/09/2021 - 10:00

Gå dig til en dybere indsigt i naturen:

 • Vil du tage handling på en livsstilsforandring ?

 • Har du brug for hjælp til at genfinde dig selv ?

 • Savner du metoder til at takle en hektisk hverdag ?

 • Føler du dig stresset og har brug for fred og ro ?

Lær at takle dit liv bedre gennem vandring og mindfulness på et eksklusivt 2-dages retreat på Møn i smuk natur med bakkede landskaber, som indbyder til fordybelse og længere gåture. Om aftenen forkæles du med lækker 3-retters middag og overnatning i skønne omgivelser på Liselund Ny Slot.

Mindful livsvandring er for dig, der ønsker større fokus på at drive dit liv i en retning, som kommer tættere på dine egne grundværdier, din personlige historie, dine drømme, dine evner, dine karakterstyrker og dine livsudfordringer.

Coachende tilgang med mindfulness

Metoden tager udgangspunkt i en kombination af natur, mindfulness, meditation, refleksion og coaching. Målet er at tydeliggøre ens eget livsfundament og udvikle en stærk livsfortælling for den enkelte deltager.

Mindful livsvandring rummer flere bevidsthedsøvelser, som hjælper dig til at slippe dine tanker og i højere grad mærke din krop. Naturen hjælper dig med at åbne op for din personlige udvikling og mærke de grundelementer, som vil være fundamentet i din livsfortælling.

Udbytte af Mindful livsvandring

 • Selvforkælelse i smukke omgivelser med overnatning på Liselund Ny Slot med lækker 3-retters middag
 • Ro og nærvær med mindfulness. Fokus på dine grundværdier med coaching på det, som du ønsker at ændre på i dit liv fremadrettet
 • Tid og rum til centrale refleksioner om dine egne karakterstyrker og dine handlemuligheder
 • En personlig livsfortælling, som giver dig et stærkt livsfundament til livsledelse, når du kommer hjem
 • Personlig opfølgning med online coaching 1 måned efter retreat

Målgruppe

Kurset er for dig, der vil tage ansvar og handling på ledelse af dit eget liv. Dig der vil skabe en livsforandring gennem personlig udvikling i naturen med vandring som bærende element. Dig som ønsker et kærligt skub, som får dig til hurtigere at tage skridtet hen mod det livsfundament, som du gerne vil basere din hverdag på både privat og professionelt.

Underviser

Anita Petersen, ph.d.

 • ICF certificeret life coach
 • Certificeret mindfulness instruktør
 • Ledelsesuddannelse fra Niels Brock
 • Gåvært i ‘Bevæg dig for livet’-program

Læs mere her: www.mindshift.dk/om-anita-petersen

Indhold og program-oversigt

Retreatet foregår henover en weekend og starter kl. 10 lørdag d. 18. september og slutter søndag d. 19. september ca. kl. 14:30. Vandreturene foregår i den østlige del af Møn, men væk fra de store menneskemængder omkring Møns klint, så der er ro og fred til mindfulness øvelser og refleksion. Der er max. 9 deltagere.

Dag 1: lørdag d. 18. september:

Mindful walking det meste af den første dag bruger vi til at blive grounded i os selv. Det får dig til bedre at mærke ind i din krop og gør dig i stand til at reflektere på en mere fri og kreativ måde. Bevægelsen til fods i naturen understøtter processen med at til finde frem til dine egne svar på nogle af de store livsspørgsmål. Vandring som metafor spiller en afgørende rolle i forståelsen af dig selv og din egen livsledelse herunder din historie, nutid og fremtid. Der gøres ophold undervejs, hvor jeg instruerer dig i mindfulness teknikker herunder meditationer.

Dag 2: søndag d. 19. september:

Gående mindful coaching på anden dagen har til formål at videreudvikle og sammenfatte din livsfortælling, så denne forankres som et bevidst livsmål i overensstemmelse med dine værdier. Coaching foregår som gruppe-coaching og med anerkendende feedback i mindre grupper samt plads til dine egne refleksioner. Afslutningsvis vil du lave en individuel handlingsplan til at forfølge dit personlige livsmål. Vi rundrer af med en halv times stillevandring.

Praktisk information

Tjek vejrudsigten nogle dage før retreatet og tag passende vandretøj med. Husk gerne flere, tynde lag tøj. Medbring også en dagstursrygsæk, frokostmadpakke til søndag, drikkedunk med vand (helst 1 L) og et liggeunderlag/yogamåtte som kan bruges udendørs. Det er rigtig vigtigt at have gode vandresko/støvler, da vi skal vandre på naturstier i kuperet terræn og på stranden med sten. Vi går ca. 8 km den første dag og alle med god grundform kan deltage (det frarådes dog at deltage, hvis man døjer med knæproblemer).

En uge inden retreatet modtager du program og detaljerede oplysninger samt forberedende materiale, så du er bekendt med nogle af de indgående elementer, som skal bruges til din livsfortælling. Så du skal påregne ca. 1 times forberedelsestid inden retreatet. Retreat gennemføres med minimum 4 tilmeldte deltagere.

Bemærk venligst, at retreat gennemføres primært udendørs i stort set alt slags vejr og efter gældende myndighedskrav til forholdsregler omkring Covid-19 ift. hotelophold og spisning på restaurant.

Pris og tilmelding

Pris (inkl. moms) for 2-dages retreat på Møn:

Early bird pris  før d. 31/8: 2.600,- kr

Regulær pris efter d. 31/8: 3.250,- kr

Tilmelding sker i hht pakkerejseloven via dette link: www.mindshift.dk/mindful-livsvandring/

Prisen inkluderer:

 • Undervisningsmateriale med værktøjer til selv-ledelse.
 • 5 timers mindfulness undervisning og 5 timers coaching i naturen.
 • Overnatning på Liselund Ny slot i delt dobbeltværelse med enkeltsenge
 • Forplejning i form af 3-retters middag på hotellets restaurant (drikkevarer for egen regning), morgenmad og frokost på dag 2 samt te/kaffe og eftermiddagssnacks begge dage

__________________________

Anita Petersen
Naturvandring Mindfulness Coaching
Web: https://www.mindshift.dk/
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Retreat på Møn - Mindfulness, stillevandring, natur. Læs mere