Psykoterapeut København Katrine Boeck

Midtvejsstatus (kan foretages i 30´, 40´ og 50´erne) - gratis webinar

21/09/2020 - 20:30

 

Godt i gang med voksenlivet? Så langt så godt. Men hvordan er det gået, og hvor er du på vej hen? Er du tilfreds? Går tingene den vej, som du i sandhed ønsker? Hvis du ved, hvad der er vigtigt for dig? Måske du er i tvivl – måske du har mistet følingen med, hvad du selv har brug for? Måske du står i nogle dilemmaer, der er svære at overskue eller som sætter dig fast i et eller frit liv. 

Livet kræver opmærksomhed, lige som bilen kræver eftersyn og reparationer. Så lad os kalde dette et eftersyn, da midtvejs termenologien mere associerer til alderen omkring de 50 år. Men faktisk kan mange af de livsspørgsmål, der melder sig i 50 års alderen i mere akut og kritisk form for nogen, tåle at blive kigget på forebyggende og på forkant, så du får noget ud af dit liv. Vi kunne også kalde det en ´mellemstatus´.

 

Gratis webinar om eftersynets karakter i efteråret 2020

Der meldes konkrete datoer ud på facebook (link herunder til side), så like siden og bliv informeret. Du kan også skrive en sms på 23206983 og skrive ´interesseret i webinar om eftersyn´, samt din email. Så får du en mail om næste dato. 

https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

 

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Midtvejsstatus (kan foretages i 30´, 40´ og 50´erne) - gratis webinar