Mere selvværd – psykoterapeut i Roskilde

Blog forfatter

Mere selvværd – psykoterapeut i Roskilde

Næsten uanset hvilken problematik du vælger at tage op i terapi, kan det medvirke til at styrke din selvfølelse i form af mere selvværd og styrket selvtillid. 

Det lille barns første møde
Mange mennesker kæmper på en eller anden vis med deres selvfølelse, den følelse du har i dig selv om dit eget værd. Selvværd og selvtillid er en del af mennesket identitetsdannelse, og grundlaget etableres allerede i vores spæde barndom i samspillet med vores nære omsorgsperson (er). Altså det har stor betydning for dit levet liv, hvordan der i starten af dit liv er set på dig, hvordan du er blevet mødt i dine følelser, hvordan du oplevede tryghed og tillid i dine nære relationer til dine forældre/omsorgsperson.  

Hvordan vi bliver mødt og forstået som barn har stor betydning langt ind i voksenlivet i forhold til relationen til os selv og til andre. For nogle kan det give god mening at få en forståelse af egen livshistorie, og selvom det kan være sårbart er det gode, at uanset omstændighederne er det aldrig for sent at styrke sin selvfølelse!

Relationens betydning
Alt forandringsarbejde kræver nænsomhed, tålmodighed og nærvær. Her er relationen det bærende element, for ligesom det lille barns natur er at knytte bånd til sin omsorgsperson, så kan der knyttes bånd i det terapeutiske møde. 

Vi kan udvikle vores menneskelighed i fuldt omfang,
hvis vi hjælpes af andre kærlige mennesker.
Lars Sørensen

Metode
Min terapeutiske tilgang er ud fra en eksistentiel forståelse, som ønsker at støtte mennesket i at træffe egne meningsfulde valg og blive mere bevidst om sit levet liv ved at spejle den virkelighed jeg ser. Tilgangen er ikke moraliserende, jeg bestræber mig på at forstå det, du forstår og møde dig i udpræget respekt og anerkendelse af det liv der leves. Du kan læse mere om min metode her.

Jeg oplever, at når et menneske bliver mødt på den måde, skaber det ro og muliggør en sikkerbase af tryghed og tillid til at turde åbne op. Når menneskets tillid vækkes igen, kan forandringen ske og selvfølelsen styrkes.  

Coeur – psykoterapi i Roskilde
Min klinik Coeur ligger centralt i Roskilde. Du er altid velkommen til at ringe til mig for en uforpligtende samtale på +45 5314 5051.

Med gode tanker
Mie Sidenius Brøner
www.coeur.dk

__________________________

Mie Sidenius Brøner
Eksamineret psykoterapeut MPF, hypnoterapeut og cand.soc.
https://www.coeur.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapeut Roskilde få mere selvværd. Læs mere