Mere Mindfulness for børn - Opfølgnings-temadag for Børneyogalærere

22/02/2019 - 08:30

Opfølgnings-temadage for Børneyogalærere

Disse temadage henvender sig bl. a. til: tidligere deltagere på Hjertebarn-uddannelsen, eller anden Børneyoga-uddannelse eller kursus. Det er inspirationskurser, især for dig der allerede underviser børn i yoga. Kurserne handler derfor ikke primært om de grundlæggende ting i Børneyoga, men fordyber sig i bestemte temaer. Man kan tage en eller flere temadage.

Børn i dag har travlt. De får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga og BørneMindfulness giver børnene mulighed for at finde større ro, fokus og glæde i en hektisk hverdag. Yoga har en meget specifik tilgang til krop og sind der udvikler det hele barn. Kropsbevidsthed, styrke og smidighed øges, og børnene får redskaber til selv at finde ro. Men yoga er utrolig alsidigt og sprog, kognitive evner, sociale kompetencer, og personligt værd styrkes også gennem yoga. Mindfulness for børn giver ro, stilhed, nærvær, koncentration og på et dybere plan - ærlighed og mod til at leve fra hjertet. Når man underviser børn er det vigtigt løbende at hente ny inspiration, for at blive ved at holde gejsten oppe hos både sig selv og børnene, derfor har vi lavet disse tre temadage.

Underviser Sisse Siegumfeldt er exam. Yogalærer, Børneyogalærer og Mindfulness-instruktør. Hun har undervist i Børneyoga siden 2005 - formentlig som den første herhjemme. Hun har undervist tusindvis af børn i yoga og mindfulness og hundredevis af skolelærere og pædagoger i BørneYoga og har desuden udgivet DVD'en "BørneYoga og de 5 sanser" og bogen "Yoga for børn - og dere voksne" (Gyldendal). Hendes tilgang til yoga er udogmatisk og lægger vægt på at alle kan dyrke yoga og mindfulness. Yoga og Mindfulness tilbyder fantastiske teknikker der virker stress-reducerende på krop og sind, her og nu, uanset den oprindelige spirituelle baggrund.

22. februar 2019: Mere mindfulness 

Arbejdet med at mærke sig selv er helt centralt i yoga og børn er så dejlig nemme at arbejde med. Måden vi formidler mindfulness er meget alsidig, og jeg bruger ofte børnemindfulness sammen med voksne og omvendt. På dette kursus leger vi med hjertet og sanserne og kigger vi på de mange måder vi kan lave mindfulness med børn i alle aldre (ca. 3-14 år).

 

Hvert kursus inkluderer:

Manual

Lydfiler med Mindfulness og afspænding for børn

Børneyoga-DVD´en "BørneYoga og de 5 Sanser" som download

Lukket Facebook-gruppe med kollegial sparring

Diplom

Har du yderligere spørgsmål eller er du i tvivl om kurset er for dig, så tøv ikke med at skrive til os på sisse@sisseyoga.dk

PRIS

1200,- per person

TIDER

Kl. 8.30 - 15.30 i Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 Kbh. Ø.

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/uddannelse-3/boerneyoga-temadage/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mere Mindfulness for børn - Opfølgnings-temadag for Børneyogalærere Blå himmel Yoga Østerbro Sisse Siegumfeldt