Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne

Mere mindfulness for børn med Sisse Siegumfeldt i Søborg (Kbh)

29/09/2023 - 08:30

Temadage om specifikke emner indenfor Børneyoga

Disse temadage henvender sig bla. til: tidligere deltagere på Hjertebarn-uddannelsen, eller anden Børneyoga-uddannelse eller kursus, samt lærere, pædagoger, andre der arbejder med børn. Det er inspirationskurser, for dig der allerede underviser børn i yoga eller gerne vil det. Når man underviser børn er det vigtigt løbende at hente ny inspiration, for at blive ved at holde gejsten oppe hos både sig selv og børnene.

Kurserne handler altså ikke så meget om de grundlæggende ting i Børneyoga (her skal du kigge på Hjertebarn Børneyogalæreruddannelsen), men fordyber sig i bestemte temaer og er meget praktisk orienterede. Man kan tage en eller flere temadage, vi leger, slipper det indre barn løs og har en fest!

Børn i dag har travlt. De får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga og BørneMindfulness giver børnene mulighed for at finde større ro, fokus og glæde i en hektisk hverdag. Mindfulness for børn giver ro, stilhed, nærvær, koncentration og på et dybere plan - ærlighed og mod til at leve fra hjertet.

Mindfulness for børn

Arbejdet med at mærke sig selv er helt centralt i yoga og børn er så dejlig nemme at arbejde med. Måden vi formidler mindfulness er meget alsidig, og jeg bruger ofte børnemindfulness sammen med voksne og omvendt. På dette kursus leger vi med hjertet og sanserne og kigger vi på de mange måder vi kan lave mindfulness med børn i alle aldre (ca. 5-14 år). De fleste af øvelserne kan justeres ift. alder, gruppe og forløb. Der indgår både afspændinger, visualiseringer, partnerøvelser, gruppelege osv. alt sammen i den helt mindfulle ende af børneyogaen. Du får en manual med øvelserne, mindfulness-programlægning og en hel masse ny inspiration. 

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/boerneyoga-temadage/

PRIS:    1400,- per person/ 3800,- for alle tre temadage

TID:       8.30 - 15.30

STED:   KALI YOGA

Ærtemarken 10

2860 Søborg (500 m. fra Buddinge st.)

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mere mindfulness for børn med Sisse Siegumfeldt