3 Tips Til Mere Glæde I Hverdagen

Jeg tænkte i anledning af at det er mandag, og en ny uge tager sin begyndelse, at give mine tre bedste tips til at finde (skabe) mere glæde i sin hverdag.

1) Tag tid til selv-omsorg.
Jeg er et væsen der har brug for meget tid til mig selv. Tid, der ikke er fyldt af gøremål, to-do-lister eller andet meget praktisk. Så jeg sætter tid af - hver dag - til mig selv. (Og har stadig tid med min mand og lille søn og hund). Spørg dig selv hvad der giver dig energi? For mig, er det eksempelvis at tage mig tid om at vågne, til "bare" at være (eller lave en mindfulness øvelse), gå en morgentur med hunden, tænde stearinlys... Hvad som helst, egentligt, der giver mig et lille rum i dagligdagen.

2) Vær i nuet. Ja, det er meget lettere sagt end gjort, helt klart. Men apropos, dette her med rum i dagligdagen, så er der en enorm glæde (i al fald for mig) i at opleve nuet og at træde ind i dét rum som dét at være bevidst nærværende skaber. At se at man ikke er sine tanker, og at man egentligt heller ikke behøver at lytte til hver lille ting de taler om.

3) Læg mærke til de små gaver hver dag indeholder. Når vi kan begynde at være i nuet, ude af vores tanker og historier om hvem vi er, burde være eller har været, så sker der noget magisk (jep - magiskt!). Vi begynder at få øje på de små øjeblikke hver dag byder på, hvor nye muligheder åbner sig. Det kan være en idé der kommer imens man ligger i sengen, eller noget nogen siger. Ja, eller noget helt trejde. Men de små magiske øjeblikke eksisterer. Det er blot et spørgsmål om vi er i stand til at se dem eller ej. 

Og kommentér gerne dette indlæg. Jeg ville elske at høre hvad DIN selv-omsorg i er dag, og hvilke gaver du fik?
Kh Charlotte

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Glæde i Hverdagen - få 3 gode Tips lige her.