Sådan får du mere kærlighed og livsglæde ind i dit liv

Nøglen til din succes ligger gemt i din taknemmelighed, livsglæde og kærlighed.

Hvor taknemmelig er du i dit liv ? Jo mere taknemlige vi er - jo mere livsglæde, kærlighed og succes oplever vi.

Jeg er fornylig begyndt på en ny livsstil, hvor jeg hver dag skriver 10 ting ned jeg er taknemmelig for og det er alt fra min sundhed, til mine fingre der skriver på computeren, til den måde min mor sørgede for mig op gennem min barndom, til de helt store naturoplevelser jeg har set i mit liv.

Efter jeg har fået vækket taknemmeligheden i mit liv og valgt at give det fokus hver dag, er livsglæden og kærligheden vokset i mit liv og der er virkelig masser at være taknemmelig for, når man først kommer i gang med processen. Det er meget interessant hvad der sker!

For jeg kan hverken være negativ, sur eller ked af det, når jeg er fuld af taknemlighed over mit liv. Jeg tror det må være lidt ligesom dem der har været ved at miste livet, jeg har hørt nogen fortælle at de finder værdierne i de små ting i livet - efter nærdødsoplevelser... Jeg tror nu jeg vil tillade mig at kalde dem for "de store ting i livet"...

Ja man kan undre sig over hvordan tingene hænger sammen, eller man kan overgive sig og afprøve det i praksi, uden at have behovet for at forstå det, bare for at se om det virker! Tro mig :) det gør det... Hvis du går oprigtig ind i opgaven og tror på det og er klar til at modtage, så kommer det hele til dig.

Så hvis du virkelig ønsker at ændre dit liv, så du oplever mere glæde, kærlighed, får flere oplevelser, succes på dit arbejde, flere penge osv. Så ligger nøglen gemt i din taknemlighed og kærlighed.

Det altafgørende for hvor hurtigt du mærker virkningen efter du er gået i gang, handler om hvor meget du mærker/føler taknemmeligheden, det er nemlig ikke nok bare at sige det højt!

Du skal mærke det, føle det helt ind i hjertet og helst ind i hver en lille celle i din krop, så sker magien! For det er det som du udsender af energi gennem dine følelser, som kommer tilbage til dig, så jo kraftigere du mærker og føler det, jo hurtigere og kraftigere kommer det retur til dig.

Det er slet ikke så svært, det handler bare om at tage beslutningen og gå i gang med processen. Skriv hver dag 10 ting ned som du er taknemmelig for i dit liv, læs dem højt for dig selv, hvor du virkelig mærker og føler taknemmeligheden helt ind i kernen i dig, så skal du bare se hvad der sker i dit liv.

Hvis du efter du har udført opgaven føler dig lettere og mere glad, så er du på rette vej...

Held og lykke :)

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Taknemmelighed - sådan får mere mere livsglæde og kærlighed. Læs her