MentorGruppe - Kend din Psykopat starter den 17. august 2017 i København

17/08/2017 - 18:00

Dette er en gruppe for dig, der har eller har haft en psykopat i dit liv. Har du besluttet dig for at frigøre dig, eller har du allerede gjort dig fri, men er stadig påvirket af relationen, så er denne gruppe noget for dig.

Der er 10-16 personer i gruppen - og alle har prøvet det samme som dig.

MentorGruppen kører 6 aftener med cirka 3 ugers mellemrum. Hver gang mødes vi i 3 timer.

Du får viden om psykopater/narcissister/sociopater, og hvad de nu kaldes. Du får adgang til al min erfaring og til hele gruppens erfaringer. Hvad virker, og hvad virker ikke.

Indholdet er tilrettelagt, så du får en solid viden om, hvad det er, der er hændt dig, hvilke skader du har fået - for du har fået alvorlige skader - og hvordan du begynder at reparere disse skader, så du kan leve frit igen.

Rejsen tilbage til sund fornuft efter en psykopat er ikke en nem rejse. Og det er heller ikke en hurtig rejse. I løbet af de 18 timer, vi er sammen, vil du få en masse viden og en masse redskaber til at fortsætte din rejse, og du vil vigtigst af alt, have fundet ud af, at du ikke er alene. Vi er rigtigt mange, der har haft de samme følelser af uduelighed, skam, skyld, mindreværd og udmattelse som du har.

Psykopatens adfærd følger et mønster, vi som har været i nærkontakt med psykopaten følger et mønster, og når vi skal rejse os fra hængedyndet, så har vi også et mønster for det.

Kom og få viden om disse mønstre.

Dette er den 4. gruppe jeg kører. Du kan læse om gruppen og om mig - og om hvad andre deltagere har fået ud af at deltage her: http://kend-din-psykopat.dk/mentorgruppe/

Dorte Alexa Peary
Mentor & Coach

__________________________

Alexa Peary
Mentor, Formidler & Executive Coach
Besøg http://kend-din-psykopat.dk/ og http://www.peary.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Tag dit liv tilbage fra psykopaten - Mentorgruppe - 6 torsdage fra 17/8 2017