Intuitiv Mentor Joyann Nielsen

Mentor for Spirituelle Iværksættere

Blog forfatter

Support, inspiration og konkret vejledning til dig, som starter som selvstændig iværksætter / solopreneur som fx coach, behandler, yogalærer, kunstner eller andet, som du virkelig brænder for og som du føler dig kaldet til at give videre.

Som spirituelt bevidst iværksætter bruger vi vores intuition som ledestjerne. Målet er at gøre verden til et bedre sted, med dine unikke talenter, og at kunne leve af det.

Livsglæde, balance, indre ro, sjælskontakt og energi er begreber, som du vælger at integrerer i din dagligdag. 

Jeg tilbyder forskellige mentorforløb til dig, som ønsker støtte, når du forbereder, starter eller ændrer indhold i din spirituelle business. 

Min værktøjskasse indeholder både kundalini yoga, Feng Shui, Space Clearing og selvudviklingsredskaber i skøn forening med webdesign i WordPress, grafik, foto, sociale medier, regnskab og organisation af livet som selvstændig. 

Se mere om WordPress design - Feng Shui Webdesign - her. 

Mit eget fundament i hverdagen er min daglige yoga- og meditationspraksis baseret på Kundalini Yoga. Jeg anbefaler alle spirituelle iværksættere at prioriere denne daglige indre kontakt, da det er her, vi henter energi, skaber balance, åbner for inspiration og lader batterierne op. 

Jeg har en online klub for spirituelle iværksættere, som kombinerer yoga og meditation, energiarbejde, Feng Shui og andre spirituelle redskaber med konkret info som du kan bruge på hjemmeside, sociale medier og i din dagligdag som solo selvstændig. Se mere her: Morgen Kundalini Yoga med Joyann

__________________________

Glade tanker fra
Joyann Nielsen

https://joyannnielsen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mentor for spirituelle iværksættere. WordPress hjemmesider og Kundalini Yoga