Mental træning - Workshop København

21/05/2019 - 14:00
21/05/2019 - 14:17

Mentaltræning og mindfulness skaber ro, nærvær og bedre selvværd

- Mangler du overskud i hverdagen? Livsglæde og energi?

Så deltag på dette 3 timers kursus/workshop med fokus på:

Opmærksomhed/mindfulness
Opmærksomhedstræning indeholder dele fra mindfulness, og hjælper dig med at finde ro og komme ned i gear så du skaber et reflektionsrum, hvor du bliver mere beskrivende og ikke dømmende i din tilgang til verden.

Vi øver os i det beskrivende og får små meditationsøvelser der øger vores nærvær og forståelse af både os selv og af omgivelserne. En anden måde at udtrykke det på, er at du lære at åbne verden op med begge øjne og begge sider af din hjerne. Opmærksomhedtræning er en forudsætning for at vi kan forvalte vores føelsesliv og de øvrige skills.

Følelser
Workshoppen vil samtidig præsentere dig for metoder til at håndterer og forvalte dine følelser. Når vi er fortrolige med, bevidste om og kan forvalte vores følelser, er vi på bølgelængde med os selv. Vi gennemgår grundfølelser og du tilbydes metoder til at acceptere og håndtere følelserne. Accept er vigtigt for at kunne forandre og udvikle sig.

Relationer 
Vores følelser udløses  af dynamikken i vores relationer til andre mennesker. Hvem vi møder, hvordan vi møder dem eller hvor vi møder dem, hele den cyklus af korterevarende og længerevarende relationer i vores liv har konsekvenser for vores behov og derfor også for vores selvværd, selvindsigt og selvrespekt. Du vil derfor blive præsenteret for metoder til at arbejde med relationer , der vil åbne for at konflikter er et læringsrum og ikke en modstander.

Selvværd
Via de nævnte skills udvikler du evnen til at øge dit selvværd og dit fundament. Den følesesmæssige forvaltning giver dig ansvaret for dine følelser i stedet for alle andre menneskers følelser og du vil opleve at du kan rumme dig selv og andres følelser i større balance og harmoni.

Vi når ikke alt på 3 timer.  Vi vil berøre alle 4 skills og du vil få en fornemmelse for hvad mental træning er. 

Husk der også er et weekend kursus i september, hvor det er muligt at  træne din mentale styrke  mere intenst. 

Så læs mere https://www.dilling.dk/events/workshops/

__________________________

Cand mag Psykologi og Sundhed/Psykoterapeut MPF
Christina Dilling Munk - Mental Sundhed
www.dilling.dk
mobil 2289 9118 email:christina@dilling.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mental træning der skaber ro, nærvær og bedre selvværd. Læs mere