Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

Meditativt Mindfulness forløb i Lindevang Kirke

23/08/2022 - 17:00

Mindfulness som meditativ praksis bliver af de fleste opfattet som en Buddhistisk inspireret praksis. Og det er af gode grunde. Men første gang ordet ‘mindful’ blev brugt på engelsk, var det faktisk i en kristen sammenhæng - nemlig en intention om altid at måtte komme sin næstes trængsler og behov i hu.

Men det er ikke bare i sådanne grundlæggende intentioner at Kristendom og Buddhisme går hånd i hånd med hinanden - og med mange andre åndelige traditioner. Vi har længe været inspireret af meditative praksisser og kontemplative beretninger fra den kristne mysticisme i lyset  af vores viden og erfaring med mindfulness og compassion træning - og omvendt.

Dette indre ‘fodslag i vores praksis og forståelse’ har også betydet  at det har været helt naturligt for os at afholde vores  mindfulness og compassion baserede retræter på kristne klostre både herhjemme og i udlandet.

Noget som har beriget og fornyet forbindelsen til ånden i kristendommen hos mange af vores deltagere igennem tiden.

Vi er derfor ekstra glade for at Lindevang kirke på Frederiksberg har valgt at tilbyde ovennævnte forløb med Eve. Ovenikøbet næsten gratis.
Det meditative forløb starter med introduktion den 23. august kl. 17.00-18.30. De følgende gange er 28.08 kl. 12.30-16.30, 06.09 17.00-18.30 og 04.10 17.00-18.30
Alle kan være med, men vi anbefaler at man har læst en af Eves grundbøger. Fx Ind i Mindfulness eller Fra krise til kærlighed.

Tilmelding direkte til kirken her!

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Det meditative udvalg og Lindevang Kirke indbyder til et mindfulnessforløb med Eve Bengta Lorenzen med temaet tilgivelse.