Spirituel psykoterapeut København Østerbro Anne Jørgensen

Meditationsgruppe: Fra stikkontakt til øjenkontakt, København, Østerbro

11/06/2024 - 18:30

 

Meditationsgruppe:  Fra stikkontakt til øjenkontakt - fortløbende

Kom og drop ind i hverdagen, og skab din egen lille oase. En fryd for sjælen. Fordyb dig sammen med andre, der er til stede. Og er interesseret i det samme som dig.
Du får øget energi af, at gøre det i fællesskab. Det er som når et orkester spiller. Det er forskelligt hvis det bare er et soloinstrument, og hvis det er sammen med et helt band. Det rejser energien væsentligt. Det er en fornøjelse.

Mød dine udfordringer fra hjertet

Det er min intention med dette gruppe forløb, at meditationen vi laver sammen, rækker ud over det rum vi er i. Forstået sådan, at du imellem de gange vi er sammen, også træner din hjertelighed hvor du står og går. Både i kontakten med dig selv, men også med andre. På den måde lærer du mere om dig selv, du kan ta´med tilbage i vores fællesskab. Se på dig selv med milde og samttidig nøgterne øjne. Sådan kan du hjælpe dig ud af mønstre, der nemt gør livet bøvlet, og derfor forhindrer dig i at udfolde din sjæls potentiale. Du får naturligvis støtte i gruppen til at skabe denne klarhed.

Du er hjertelig velkommen til at være med. Jeg optager løbende nye kursister i gruppoen, når der er plads. Ta´ kontakt med mig og hør om der er plads lige nu.

Se mere om dette forløb HER

Hjertelig hilsen
Anne Jørgensen 
spirituel psykoterapeut 
www.lifeprocess.dk 

 

__________________________

Anne Jørgensen
Parterapeut.
Spirituel krops- og psykoterapeut, København
www.lifeprocess.dk
Egen praksis siden 1986
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Meditationsgruppe, din oase for nærvær i hverdagen. Fryd for sjælen