Klangoplevelser ved Anne Viese

Klang-nat til lyden af gong og syngeskåle

17/08/2024 - 21:30

Klangnat i Valhalla - Sov godt under lysekroner og tonernes badende klange.

Her er et eksklusivt event for dig og dine nære, som savner en metode til at finde meditativ ro med klange fra syngeskåle og koncert-gongen der giver dig mulighed for at synke ned i dyb meditation, ro og nærvær.

Gongen er et ideelt middel til standse tankestormen som tit virker ret overvældende for os sensitive sjæle, der har det med at være lidt for åbne i energi systemet. 

Syngeskålene og klangeskålene er medvirkende til at give nervesystemet ro, så kroppen afspændes og muskelspændinger frigøres, mens krampe-tilstande opløses. Vi kan med vores rationelle hjerne ikke helt begribe at frekvenser og toner fra de østlige klange kan være medvirkende til at vi føler en vis lethed skylde ind over os, når klangbadets meditative lydbølger bader os. Men det er alment kendt i både Nepal og Tibet at vores krop og energi system påvirkes af klangenes terapeutiske virkninger.

 

For tusindevis af år tilbage mente man i Tibet, at klangenes frekvenser kunne modvirk at krig, uro og voldsomheder fandt sted, når blot urolige og vrede sjæle fik mulighed for at opleve de meditative klanginstrumenter bade krop, sind og sjæl

 

Om du tror på at dette har sin effekt på dig, kan du kun vide, hvis du har oplevet klangenes virkningsfulde frekvenser. Eller du kan blot møde op til søndagens event med berigende og beroligende klangtoner fra nepalesiske fuldmåneskåle og tibetanske meditations syngeskåle, kinesiske glas- krystalskåle og de indiske gonger.

 

4 uddannede klangaktører supplerer med deres gong og klangskåle Klangnatten, hvilket gør klangbadet helt unikt og stemningsfyldt. En gave for din sjæl. 

 

Hvornår? 

Læs mere her >>

 

 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Sov godt under klangenes beroligende lyde