Stressekspert Majken Matzau

Matzau Stresscoachuddannelse 2018 i København

03/05/2018 - 09:30

Matzau Erhvervspsykologer har åbnet for tilmelding til Hold 10 i maj 2018 på DK's førende Stresscoach uddannelse

“Jeg har deltaget i mange kurser og uddannelser, og jeg må sige dig en stor TAK for det mest inspirerende, engagerende og holistiske jeg har deltaget i. At få nye perspektiver til mit arbejde har altid været vigtigt for mig uanset, hvad jeg har lavet, og dette kursus/uddannelse har bare været i top.”  
Gertrud Rostgaard – certificeret Matzau Stresscoach fra Hold 3.

Der er aldrig tidligere blevet brugt så mange ressourcer på at bekæmpe og behandle stress i Danmark. Alligevel er stressproblemet voksende og flere og flere bliver langtidssygemeldte.

Hvis du brænder efter at forstå hvorfor – samt at lære, hvordan lige præcist du kan bidrage til, at stressepidemien i dansk erhvervsliv bliver helbredt – frem for fortsat at sprede sig, er du hermed inviteret til at deltage på Danmarks førende og mest gennemgribende stresscoachuddannelse, med fokus på stresscoaching, -rådgivning og behandling.

Hold 10 starter d. 3. maj 2018, med certificering d. 12. oktober 

Stresscoach-uddannelsen består af 9 fulde undervisningsdage med Erhvervspsykolog og Stressekspert Majken Matzau, og næste hold – Hold 10– starter d. 3. maj  og afsluttes med certificering til Stresscoach d. 12. oktober 2018.

Hver enkelt deltager får personlig vejledning og træning af Majken Matzau, som er forfatter til bogen Stresscoaching – Coaching i grænselandet (Børsen 2009) samt Stressfri på tolv uger eller mer (Peoples Press 2012), samt Rigtige mænd går også i sort (Peoples Press 2014) og er en landets førende stresseksperter.

Målet med Stresscoach uddannelsen er at uddanne skarpe, specialiserede og erfarne professionelle, der i praktisering af ekspertrådgivning og stresscoaching kan hjælpe virksomheder med at nedbringe stress i deres organisation, samt hjælpe stressramte medarbejdere nænsomt og effektivt tilbage i arbejdet.

Uddannelsen retter sig mod at uddanne den professionelle i at arbejde i grænsefeltet mellem ekspertrollen og coachrollen, og således kunne varetage den samlede proces fra Kriserådgivning og evt. sygemelding, Opbygning, Erkendelse samt Indslusning af alvorligt stressede kunder.

Stresscoach uddannelsen henvender sig til coaches, konsulenter , rådgivere og andre professionelle, der ønsker at udvikle deres faglige ekspertise til at adressere og afhjælpe alvorlig stress hos deres kunder.

Gennem Stresscoach uddannelsen i Stresscoaching hos Matzau Erhvervspsykologer erhverver du og din virksomhed en unik proces og metode, udviklet af erhvervspsykolog og stressekspert Majken Matzau, der sikrer kunderne den absolut optimale ekspertise på stressområdet.

På baggrund af uddannelsens og metodens særlige avancerede niveau og specialisering får du og din virksomhed et unikt kvalitetsstempel, der er adgangsgivende til at arbejde med alvorlig stress på såvel det erhvervspsykologiske som det personlighedspsykologiske plan.

TILMELD HER

Hvornår

3 x 2 dages moduler samt 1 x 3 dages modul fra kl. 9:30 – 16:30.

 

Hold 10 2018: 

Modul 1: 2. - 3. maj

Modul 2: 21. - 22. juni

Modul 3: 23. -24. august

Modul 4: 10. - 12. oktober

 

Hvor

Matzau Stresscoach-uddannelse foregår i København på Hørsholmgade 20, 2200 Kbh N.

Pris

31.900 kr. inkl. materialer og forplejning, ekskl. moms.

Udbytte 

Dit udbytte af stresscoachuddannelsen vil være, at du og din virksomhed erhverver en enestående og nyskabende proces og metode, der sikrer kunderne den absolut optimale ekspertise på stressområdet.

Samt at du og din virksomheder erhverver et unikt kvalitetsstempel, der er adgangsgivende til at arbejde med alvorlig stress på såvel det erhvervspsykologiske som det personlighedspsykologiske plan.

Og at du og din virksomhed erhverver kompetencerne til ikke blot at fungere som stresscoach men ligeledes at kunne agere som professionel stressekspert og rådgiver for HR-funktionerne, ledelsesfunktionerne, job-centrene samt de øvrige involverede parter.

Vi glæder os til at uddanne det næste hold skarpe stresscoaches i bestræbelserne på at få vendt stressbølgen.

 TILMELD HER

Læs mere om datoer, praktik, priser og tilmeld på www.matzau.dk

Matzau Stresscoachuddannelse

__________________________

Majken Matzau, Erhvervspsykolog

Se mere på http://www.matzau.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Stresscoachuddannelse - bliv certificeret Stresscoach. Læs mere