Mindjuice's Masteruddannelse

Blog forfatter

MINDJUICE'S MASTERUDDANNELSE

Bliv Mindjuice Mastercoach med uddannelse i teamcoaching og visionært lederskab 

Velkommen til Masteruddannelsen. Den ultimative oplevelse og en ambitiøs proces, som skaber de helt store gennembrud i dit liv.

Masteruddannelsen er lederskab og personlig power på højeste niveau. Skab de helt store gennembrud i dit liv med Masteruddannelsen.

På Master uddannelsen spiller vi på alle tangenter og træner på alle niveauer for at fokusere din krop, hjerte og hjerne i meningsfuld handling.

Find din drivkraft på Mastercoach uddannelsen

Uddannelsen er vild, uforklarlig og uden sin lige. Du lærer at skabe gennembrud i grupper, brænde igennem foran et publikum og lede og inspirere større projekter og teams. Du finder en drivkraft og en styrke til at skabe og bidrage på et plan du ikke troede muligt.

På Mindjuices Masteruddannelse realiserer du et personligt projekt med et team, som du er leder for, og som du skal inspirere til handling. Hele processen begynder med, at du identificerer og udvikler din egen personlige vision. 

Masteruddannelse der er en livsforandrende proces

Uddannelsen var et vanvittigt ambitiøst eksperiment, der endte som en uovertruffen succes.

Idag er det en 12 måneder lang og livsforandrende proces, som bringer dig i dybden med alle Enneagrammets typer og dig selv. Det er udvidet livserfaring og personlig udvikling på fast track.

Det ultimative eventyr på masteruddannelsen

Masterprojektet er det ultimative eventyr med dig i hovedrollen, en episk helterejse ud i dybe passioner, stor frygt, unikke kvaliteter og stærke drivkræfter. Eventyret ender med at du manifesterer dit visionære selv i et projekt til gode for andre.

For de fleste er slutningen dog kun begyndelsen, og vores masterprojekter har kickstartet alt fra store nonprofit organisationer, til karrierer, bøger og meget andet.

Du lærer at inspirere andre til at følge dig, og du lærer at stå som master i dit liv og leder i verden.


De bedste og mest anerkendte undervisere 

Masteruddannelsen ledes af primært af Mindjuice's grundlægger og underviser Pernille W Lauritsen og Mindjuice-partner Nina Frank. Herudover bruger vi en håndfuld særligt udvalgte eksterne undervisere, der hverisær er eksperter inden for deres felt.

MÅLGRUPPE

Mindjuice Mastercoach uddannelse er målrettet dig, der er coach og gerne vil tage din træning til et højere niveau som enten workshopleder, teamcoach, projektleder eller underviser med ekspertise i at arbejde med grupper på et dybdegående niveau.

 

UDDANNELSENS INDHOLD:

Mindjuice Masteruddannelse forløber over et år fordelt på 10 moduler. Dette giver dig roen til at gå i dybden og således få integreret alle værktøjerne over tid.


Ud over modulerne er der mellem hvert modul et-to telefontræningskald, samt personlig coaching med en certificeret Mindjuice Mastercoach.


På første halvdel af uddannelsen skaber du en projektgruppe, som arbejder ud fra din vision. Samtidig bliver du trænet i at coache teams. For at klæde dig optimalt på til den den proces, lærer du værktøjer inden for persontyperne i Enneagrammet, meditation, præsentationstræning, skyggecoaching, kraftfulde kommunikations modeller, ledertræning, konflikthåndtering og teamcoaching.

Du får hands-on træning med teams og business. Som den eneste teamcoaching uddannelsen samarbejder vi med en række virksomheder, som du kommer ud og teamcoache i undervejs.

Vi lægger stor vægt på, at vores Mastercoaches hviler på et solidt fundament, som består af både teoriog praktisk erfaring. Som studerende på vores Masteruddannelse får du en personlig coaching af en certificeret Mindjuice Mastercoach under hele forløbet.

 

DET FÅR DU PÅ MINDJUICE MASTERUDDANNELSE:

 • 6 moduler af 3 dages varighed (9-16) i Mindjuice
 • 2 internationale internater 
 • (på retreat i og undenfor Danmark)
 • 12 træningskald via telefonen (20-22)
 • Over 210 timers undervisning
 • Ugentlige coachingsessions gennem hele forløbet med din personlige Mindjuice Mastercoach
 • Dit eget Mindjuice Masterprojekt
 • Ekstraordinær projektledererfaring
 • Dybdegående præsentationstræning
 • Hands-on træning med teams og virksomheder
 • Solid træning under hele Masteruddannelsen
 • De bedste undervisere og gæstelærere inden for deres felt
 • Skriftlig og mundtlig eksamination
 • Certificering med ret til at kalde dig Mindjuice Mastercoach®
 • Kaffe, te og frokost under uddannelsen

 

HVAD LÆRER DU?

 • Læren om typer. Fra første modul går vi i dybden med Ennegrammet, og du vil lære om typernes niveauer og hvordan du coacher de forskellige typer - både en til en og typerne i teams.
   
 • Mønsterbrud. At danse i nuet og bryde mønstre, hvor de dukker op, er en af de vigtigste kompetencer hos en ekstraordinær coach. Du bliver trænet i at mestre de grundlæggende trin og i særdeleshed bryde mønstre og skabe nye sunde vaner hos den enkelte og i teams.
   
 • Teamcoaching. Du vil lære trinene i teamcoaching og dynamikkerne, der opstår i et hvert team. Du bliver trænet i at håndtere konflikter i grupper og i kunsten af bruge mediation som redskab i konflikter kombineret med din viden om Enneagrammets 9 typer.
   
 • At brænde igennem foran rummet. Du kan bruge dette som coach, underviser og i selve teamcoachingen, hvor det er vigtigt at du tør brænde klart igennem med dit lederskab og dine budskaber som coach.
   
 • Lederskab. Vi vil hele vejen gennem uddannelsen forholde os til dig, som leder i dit liv og træne dig i ekstraordinær ledelse. Dette indebærer også at du laver dit hjemmearbejde og coacher de sessions du skal, mens du løbende modtager feedback.
   
 • Meditation. Det er i dag videnskabeligt bevist at få minutters meditation dagligt sænker blodtrykket og forhindrer meget stress i overhovedet at opstå. På uddannelsen bliver du trænet i at meditere, således at du kan implementere små øvelser i dit liv, hvor du har brug for at stresse af.
   
 • ICF. Gennem hele Master Coachuddannelsen læner undervisningen sig op ad den Internationale Coach Federation (ICF)'s kernekompetencer. Du vil lære dem at kende udenad og vil vide, hvordan du kan bruge disse standarder som vejledning gennem din coaching.
   
 • Personlig udvikling. Ligesom på Mindjuice's Basis Coachddannelse vil vi også have fokus på din egen personlige udvikling undervejs i forløbet. Gennem en lang række øvelser og input vil du lære at tage bedst muligt vare på visionen for dit liv.
   
 • Certificering. Vi slutter uddannelsen med eksaminering og certificering af dig som coach på masterniveau, således at du efterfølgende kan ansøge om portfolie ICF certificering på ACC eller PCC niveau afhængigt af egne timer.


PROGRAM FOR MASTERUDDANNELSEN 


Læs mere om indholdet på Mindjuice Masteruddannelsen
og se datoerne for 2017/2018 i vores program. 


Download programmet som pdf


Bemærk at vi pt. kun afholder Masteruddannelsen én gang om året. 

Næste hold starter 29. november 2017.


MERE INFORMATION

Vil du vide mere om Mindjuice Masteruddannelse, så besøg vores website www.mindjuice com
eller kontakt os på 3313 3301 eller info@mindjuice.dk


DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE:

"Masteruddannelsen har givet mig fuldtidsarbejde og kontrakter. Jeg lever i dag af det, jeg elsker at lave. Ingen forstår hvor stor Masteren er, før de prøver den." 

- Sussi Keglberg. Mindjuice Mastercoach

Uanset om man vil være teamcoach, rent professionelt eller “bare” bruge de indsigter og værktøjer man tilegner sig på uddannelsen, så er det afgjort en af de ting i livet, man bør unde sig selv. Det er den bedste investering af tid og penge jeg nogen siden har gjort."

 - Jonas Andree, Ejer af Media Werk

 

"Undervisningen er altid topprofessionel, virkeliginspirerende, lærerig og brugbar. Jeg kan tydeligt se hvor godt netop dettekursus forbereder mig på at blive teamcoach i verdensklasse"

- Helene Christensen, børnesygeplejerske og Mindjuice Mastercoach

"Jeg har taget lederen på mig; at jeg er her i livet for at gå forrest og give modtil andre. Ikke fordi jeg er bedre, men fordi vi alle er lige fantastiske ogverden har brug for os alle. Det er min pligt at skinne her i livet"

- Katja, Mindjuice Mastercoach.

 "Jeg har fået en tro på, at jeg kan gøre en forskel"

- Marina Ratta, tidligere lærer og Mindjuice Mastercoach.

 

Læs mere om Mindjuice Masteruddannelse her:
http://www.mindjuice.com/master-coachuddannelse

__________________________

Mindjuice Academy er Danmarks førende institut for bevidst læring og lederskab.
Vi tilbyder ekstraordinære coachuddannelser, lederkurser, Enneagramworkshops, medarbejderudvikling m.m.
Læs mere på https//www.mindjuice.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Bliv teamcoach i verdensklasse - Mindjuice Masteruddannelse - Mindjuice Academy