Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Markedsføring - livskvalitet og personlig udvikling

Blog forfatter

Levlykkeligt.dk begyndte i 2006 og er i dag den største og mest besøgte portal for markedsføring af livskvalitet, livsstil og personlig udvikling: præget af et bredt udbud af rejser, kurser, foredrag og services, mangfoldige seriøse indlæg, høj aktivitet og god stemning.

Den form for online reklame promovering som vi tilbyder din virksomhed, dine services, dit produkt m.fl. er helt unik på nettet. Du får glæde af al den professionelle ekspertise som vi har oparbejdet og løbende gjort brug af for at komme derhen hvor Levlykkeligt Portalen er i dag.

Formålet fra begyndelsen har været at markedsføre og profilere vores vision og mission om at udbrede hele feltet for livskvalitet.

Vi har skabt øget interesse for os selv og andre. Nu tilbyder vi også at gøre det for jer.

Vi hviler ikke på laurbærene. Og nej, det har ikke været en tilfældighed. Men erfaring på erfaring, hårdt arbejde og tonstung refleksion omsat af ildsjæle til konkret kreativitet - som I nu høster frugterne af.

Derfor kan vi sige: Intet andet sted på nettet vil du opleve engagement, interesse, vejledning og sparring til kreative PR- og reklameløsninger i den brede bue der spænder fra personlig udvikling, livsstil og livskvalitet.

Til forskel fra at Levlykkeligt bare posterer den samme annonce (måske med lidt variation) som især de trykte medier traditionelt har for vane, så opfordrer vi dig til at stille dig åben overfor at vi prøver noget nyt og langtidsvirkende - måske noget lidt skævt som skaber opmærksomhed på flere planer.

Med andre ord, så inviterer vi dig til at prøve noget nyt i forhold til at blive boostet online:

At vove er at miste fodfæstet et kort øjeblik - ikke at vove er at miste sig selv.”, som Søren Kierkegaard så spidst og rigtigt skrev.

Skriv til live@levlykkeligt.dk eller ring på 26 13 27 19.

Mere info om mulighederne for online markedsføring og andre services på Levlykkeligt Portalen får du ved klikke på linket her: Kampagne, banner, slogan, redaktionel omtale på Levlykkeligt.dk

 

 

__________________________

 Reklame & PR Bureauet Levlykkeligt Live

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Markedsføring - livskvalitet og personlig udvikling. Læs mere