Intuitiv mentor Eva Gøttrup

Markedsføring - Få flere potentielle kunder til din praksis

12

Måske er du lige startet op som selvstændig, måske har du været i gang længe, men undrer dig over, at du ikke har ligeså mange kunder, som du fortjener. Du har dit fag, som du er super dygtig til, hvad enten du er alternativ behandler, coach, designer, konsulent, rådgiver eller hvad det nu er, du laver.

Dengang du blev uddannet, var der ingen, der talte særlig meget om, hvordan du skulle få kontakt til dine kunder. Din faglighed stod øverst på dagsordenen og når bare du gjorde dig dygtig, skulle kunderne nok også komme.

Verden er fuld af mennesker, der har brug for lige præcis det, du har at hjælpe med. Faktisk vil du kunne hjælpe stort set alle, eller i hvert tilfælde langt de fleste og du kan hjælpe dem med lige gyldigt hvad.

Måske tænker du: Bare de ved, at jeg er der, så køber de også af mig. For det jeg hjælper dem med, er jo lige præcis det, de har brug for.
Det er bare ikke helt sådan, det fungerer.

 

Videoen ovenfor giver dig 4 ting til at generere potentielle kunder.

For det første, er det slet ikke sikkert at de mennesker, du har i tankerne, er klar over, at de har et problem. Det kan også godt være, at de godt er klar over problemet. De er bare ikke klar til at gøre noget ved det.

Det kræver noget af os mennesker, at tage beslutning om, at gøre noget ved vores problemer. Vi har brug for, at tro på, at vi kan få problemet løst og hvis vi har erkendt, at vi har brug for andres hjælp i form af en konsulent, rådgiver eller behandler, så har vi brug for at have opbygget tillid til den person, vi søger hjælp hos. At vi tror på, at han eller hun nu også vil kunne hjælpe os på den bedst mulige måde.

Derfor vil jeg give dig 4 tips til at få mennesker, hvis behov du kan løse, flyttet over til at blive dine potentielle kunder.

Denne video er del af en serie på 4 videoer med gratis og værdifuld information, til dig, der er eller drømmer om at blive selvstændig. Hvis du vil sikre dig, at du får set de andre videoer, så meld dig til her…

* skal udfyldes
Email adresse *
Navn
 

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Markedsføring - Få flere potentielle kunder til din praksis