Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Mangler du mere lys?

Dette indhold er sponsoreret

Hvorfor er lys så vigtigt?

Noget af det bedste ved sommeren er det fantastiske lys, vi har i Danmark. Vi har nogle lange dage, og kun meget få timers mørke, når sommeren er på sit højeste. Når vi går mod efterår og vinter, går vi også mod mørkere tider, hvilket for mange kan være deprimerende og hårdt. Lyset er for nogle mennesker utrolig vigtigt, så det gælder om at komme ud gå en tur eller nyde lyset fra terrassen, når solen så endelig viser sig i vinterhalvåret, så du kan få dit D-vitamin indtag. Selvom at lyset forsvinder en del i vintertiden, så bringer det ikke kun frustration, depression og andre forfærdelige ting med sig. Vi kan nemlig nemmere skabe en rigtig hyggestemning med stearinlys, afdæmpet varm belysning og lange snakke under plaiden indenfor. 

Mangler du mere lys?

Det er svært for mig og nogen andre, at give dig mere naturligt lys i løbet af vinteren, så der hvor du måske kan hjælpe dig selv, er ved at skabe en hyggelig stemning omkring dig selv indenfor, mens mørket dominerer udenfor. Ved at benytte dig af forskellige lamper, kan du forhåbentlig skabe noget andet end det, lyset kan om sommeren. Hvis du tænker, at det måske er et forsøg værd for dig, så findes der mange forskellige små lamper, som kan være med til at skabe den rigtige stemning.

Det gode ved en væglampe

Ved at vælge væglamper fremfor gulvlamper, kan du placere lyset mere målrettet ét sted, og alt efter hvor højt du sætter selve lampen, kan du skabe din egen lille oase der. Det gode ved væglamper er også, at du ikke behøver bruge en formue på selve væglampen, da du kan finde nogle billige og fine lamper mange steder. Så brug hellere flere penge på en god varm pære, så du får det varme miljø fremfor det kolde. Se udvalget her

 

Relaterede artikler efter områdeMangler du mere lys?