Majbritte Ulrikkeholm Min allerførste JUL - sange til julen indeni

12

Nu nærmer julen sig med stille skridt. Ja i hvert fald hvis vi taler om julen indeni. For den ydre jul med al pynten, al gaveræset og al stressen har det med at fare af sted med alt for hurtige skridt.

Men julen er en tid, hvor LYSET, det ultimative lys fødtes på Jorden og sendte håb ind i os alle. Et håb om fred og kærlighed til vores verden. Og det lys symboliseres ved at vi tænder lys og pynter op og fejrer. Men det er synd hvis vi fortaber os i pynten - i symbolerne og aldrig når ind til det der er bagved.

Gaverne symboliserer, at vi giver, gaverne symboliserer vores medfølelse, vores værnen om hinanden. Så gaveræset er helt ved siden af. Gaveræs fortæller os bare, at vi er faret vild i symbolerne og har glemt, at de er en pil der peger indad mod det dybeste. Mod det de symboliserer.

Den skønne Bethlehemsstjerne, som vi ser mange steder peger mod lyset der blev født på Jorden, men for mig peger Bethlehemsstjernen også mod en stjerne, jeg kan tænde inden i mig selv.

Julen inde på den anden side af pynten er en tilstand, som vi kan modtage i gave, når vi tillader os selv at nærme os julen langsomt med varsomme skridt.

For det er så fint, det der blev født engang. Lad os huske på det, når vi tænder lysene og giver hinanden gaver. For det er nok den største gave, vi kan give os selv og hinanden: At huske hvad julen virkelig handler om. Kærlighed, medfølelse og tid til hinanden.

Kærlig hilsen Majbritte Ulrikkeholm

Forhandles på: http://www.majbritteulrikkeholm.dk og iTunes

Ti kroner fra hvert solgt album går til Røde Kors juleindsamling

__________________________

Majbritte Ulrikkeholm er Sanger, komponist, forfatter og underviser
Læs mere på: http://www.majbritteulrikkeholm.dk

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Majbritte Ulrikkeholm Min allerførste JUL - sange til julen indeni