Psykoterapeut København Hanne Christensen

Depression - få hjælp af Psykoterapeut i København

Blog forfatter

Psykoterapeut Hanne Christensen - Om depression

Samtale der forløser

Jeg tilbyder at støtte og hjælpe dig i individuel psykoterapi i trygge proffessionelle rammer, når du er trist og ikke kan overskue dit liv, når du er stresset eller deprimeret.

Når du oplever konflikter eller uløselige problemer med din partner, børn, forældre eller andre betydningsfulde personer. Personer du ikke ønsker at undvære eller miste i dit liv og som er svære for dig at være sammen med, af årsager du ikke kan gennemskue. Så kan det sagtens føre til opgivelse og depression.

Er du eller en af dine nærmeste pårørende ramt af alvorlig sygdom. Har du mistet en, der står dig nært, kan vi blive så triste og kede af det, at det kan føre til en depression, hvis vi må bære dette alene. Jeg hjælper dig med at komme til rette med dine vilkår. Jeg støtter dig fordomsfrit og ved du er ekspert på dit liv, og jeg vil altid respektere og have fokus på dette gennem terapien.

At føle sig magtesløs

Der er intet værre end at føle sig magtesløs, så truer kaos og du føler måske, du har mistet kontrollen og tabt overblikket. Her har depressionen gode kår, ofte går vi langt over vores grænser for at løse alle de opgaver der ligger, det kan både være privat og på jobbet, nogengange vil vi hjælpe alt for meget i forhold til de ressourcer vi har. 

Depression lurer

Vi er alle født med forskellig grad af sårbarhed og vi kan på forskellige tider i livet magte mere eller mindre uro og stress. Nogen gange skal der meget til, før vi bliver triste eller deprimerede, andre gange er vi bare så fyldt op af sorger og bekymringer at livet vælter.

Det der vælter os er måske ikke det største problem, bare at nok er nok og ressourcerne længe har været opbrugt. Derfor kan det nogengange se uforståeligt ud for andre, når vi går ned med stress eller bliver deprimerede, for de kender ikke hele vores livssituation. Derfor skal vi også støtte hinanden ikke dømme hinanden.

Reaktion på vanskelige vilkår

Måske skulle vi stoppe med at definere depression som sygdom, istedet se det som en reaktion på vanskelige vilkår.

Vanskelige vilkår kan ikke medicineres væk, medicinen er fin indtil vi får ro i livet igen, men kan ikke stå alene. Følelserne og tankerne skal bearbejdes i en tryg relation, i samtale og nærvær.

Vi skal blive bedre til at stoppe op, vi skal blive bedre til at gøre noget andet, end det vi plejer. Når det vi hidtil har gjort ikke virker efter hensigten og hvis vi vil have noget nyt til at ske, må vi gøre noget andet. Vi skal turde tage ja`ets ansvar og nej`ets konsekvens ...

Hvis du vil vide hvordan jeg arbejder som psykoterapeut og finde ud af om jeg er den rette psykoterapeut for dig, er du velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende på tlf. 2398 5826 eller sende mail til mig på hanne@kbhpsykoterapi.dk

Du kan også læse mere her.

Kærlig hilsen

Psykoterapeut & Parterapeut

Hanne Christensen

 

__________________________

Hanne Christensen, Privatpraktiserende Psykoterapeut & Parterapeut
Læs mere på: http://www.kbhpsykoterapi.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapeut Københavnen få hjælp her læs mere