"Lyt og flyt"

 

”Lyt og flyt” – det er den korte overskrift til dette indlæg.

Den lange er: ”Lyt til din indre stemme, flyt så fødderne af sted langs vejen eller fingrene på tasterne, og gør det, der skal til uden at tænke, om det nu mon også kan være rigtigt”.


For ca. 1½ år siden oplevede jeg, at en kvinde i en smykkebutik ydede helt enestående service. Smykker er ikke det, jeg gør mig mest i, så følelsen af ’elefant-i-porcelænsbutik’ fyldte ret meget. Desuden skulle jeg også have en abort fire dage senere – og jeg var fuld af kvalme og ret langt fra mit livsglade og imødekommende selv.

Hendes omsorg og måde at tackle min smykke-usikkerhed på resulterede i, at jeg – midt i det hele – fortalte hende hele historien med abort og ønsket om at gøre et eller andet godt for mig selv midt i miseren. Den skønne ekspedient var utrolig usentimental og fortalte, at hun selv havde fået to aborter, og nu skulle vi sammen finde et fint smykke til mig, som skulle symbolisere vigtigheden af at passe på mig selv.

Om hun har haft en indre stemme, der sagde: ”Hey, tag lige hånd om blondinen med den røde taske og den kulsorte aura (eller hvordan det nu ser ud, når et menneske er helt i kulkælderen)” ved jeg ikke, men jeg ved, at hun simpelthen var som en engel – og hendes omsorg, imødekommenhed og venlighed fik mig igennem resten af den eftermiddag.

  

Selv har jeg oplevet at sidde med en tilskyndelse til at tage kontakt til en kvinde, som egentlig ikke rigtig kendte, men som jeg vidste befandt sig i en vanskelig situation. Senere fortalte hun mig, at den mail, jeg havde sendt, var dukket op som trøst. Trøst hun havde bedt, råbt og skreget ud i luften – luften svarede så gennem mig.

 

Jeg tror, at vi alle på hver vores måde og til forskellige tidspunkter fungerer som instrument, og nogle gange er vore tilskyndelser af afgørende betydning.

 

http://www.bt.dk/article/20080827/nyheder/80827008/

 

Har du selv oplevet, at andres eller din egen tilskyndelse har gjort en verden til forskel, så hører jeg gerne om det på info@powerprinsesse.dk

  

Mange hilsner

 

Lone

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
"Lyt og flyt"