Lykkens vej, er at:

At gå lykkens vej, er at:

1.    slette fortid

2.    eliminere tvivl

3.    være vidnet

4.    lukke for det indre dialog

5.    tæmme egoet og træne sindet

6.    tilgive sig selv og andre

    

At slette fortiden er ikke altid nemt.Der ligger en del overbevisninger om, at vores fortid gemmer på vores sande identitet, og vi kan frygte, at hvis vi glemmer vores fortid, så vil vi komme til at glemme hvem vi er og hvor vi kommer fra. Disse overbevisninger og mange andre, er tillærte overbevisninger og meninger. Meninger, som vi har taget til os, som var de sandheder. Disse "sandheder" bremser os i vores udvikling og vores mulighed for, at manifestere det vi ønsker os af livet.

 

En ny overbevisning kunne være:

 

Vores tanker skaber og alt hvad der skabes, bliver skabt i nuet. Aldrig i fortiden eller i fremtiden, men i dette nu. Derfor er det indlysende, at vi ikke kan skabe i fortiden, men fortiden kan stadigvæk påvirke vores skabelse lige nu, hvis vi holder fast i de der blev skabt en gang, for længe siden og som vi holde i live, ved at holde fast i gamle overbevisninger. Lad os give slip - lad os befri os fra fortidens lænker, som har holdt os fanget længe nok.    

  

At eliminere tvivl er en meget vigtig opgave - om ikke den vigtigste opgave og er afgørende for, at vi kan begynde at manifestere det vi ønsker os i dette liv. Hvis vi tror på mange liv, ja så har det, vi ønsker os i dette liv indflydelse på vores næste liv. Det gør opgaven endnu vigtigere! Tvivlen er det der står imellem hvem vi er og hvem vi ønsker at være.

 

Vi skaber i det øjeblik vi tror, at det vi tænker på er noget, som kan lade sig gøre. Lige så snart den mindste tvivl viser sig, forsvinder øjeblikkets magi og vi bliver blokeret af vores egne fordom. Vi bliver energi forladt.

 

Hemmeligheden ved at kunne skabe er, at tillade energien at flyde uhindret og ikke at blokere den ved at tvivle. Tvivl er vores største forhindring og er svær at komme til livs. Det kræver disciplin og øvelse i at blive ved med at træne sindet. At bruge affirmationer, som kan være svært til at starte med, men bliver vi ved, kan vores underbevidsthed blive overbevist, og dermed, bliver det sandt for os. At tro - at vide, er de magisk orde, som kan åbne alle døre. Hvem har så brug for nøgler?

 

At være vidne kan være meget befriende. Når vi vælger, at betragt, hvad der sker, uden at blive opslugte af det, og uden at blive følelsesmæssigt involverede, kan vi opleve en frihed. En frihed til, at tænke klart og til at vælge vores egne tanker. At vælge de tanker, som støtter og styrker vores nye overbevisninger. Overbevisninger der siger, at alt er muligt og at vi kan få det vi ønsker os. Når vi lærer at være vidner, bliver vi efterhånden klar over, at vi ikke er vores krop, vores tanker eller vores smerter. Vi er den, som betragter alle disse ting og vi er herre i eget hus!

      

At lukke for det indre dialog er en stor udfordring. Vi bliver bombarderet dagen lang med tanker, idéer og meninger. Vores egne meninger, som er blevet farvet af andres meninger. Vi er udsatte for mange forskellige indtryk i løbet af en enkelt dag. Indtryk, som kan påvirke vores dømmekraft, hvis vi ikke er forankret i os selv og ved hvem vi er og hvad vores opgave her i livet er.

 

Frygten for at være alene med os selv i stilheden, kan være alt overskyggende. Vi frygter, hvad der kan dukke op i vores indre, når alle forstyrrende elementer forsvinder i baggrunden og stilheden synker sig. Vi frygter det evige indre dialog og de gentagende tanker, som vi er slaver af.

 

Når vi sidder stille med os selv er vi i guds nærvær. Når vi kan lære, at iagttage tankerne, og ikke blive styret af dette automatisk indre dialog, kan vi opdage et mønster, som vi måske ikke har været klar over før, og på den måde, kan vi have mulighed for, at ændre nogle tanker og nogle overbevisninger, som ikke gavner os. Vi kan tæmme og vi kan heale vores indre dialog.

  

At tæmme egoet og træne sindet er en opgave, som når vi kaster os ud i, skal være klar over, at det er en livslang opgave. Vi kan ikke træne sindet eller få styr på vores ego én gang for alle. Udfordringer møder vi hver eneste dag og da der ikke er noget, som er konstant og da alt forandrer sig fra det ene øjeblik til det næste, er vi nød til at holde øje med hvad der sker i vores indre og i vores tanker, så vi kan reagere hensigtsmæssigt i hver enkelt situation og på en måde arbejde os hen imod den indre ro og fred, som er vores sjæle ønske.

 

At tilgive er vores fornemmeste opgave her på jorden. Når vi kan se, at vores sande vej til frihed er igennem tilgivelse og når vi bliver klar over, at i sandheden er der intet at tilgive og at alt er som det skal være, kan vi være i stand til at heale os selv, at heale andre og at heale vores planet.

   

Nogle spørgsmål til at reflektere over emnet:

  

Hvordan kan vi arbejde med disse nøgler i hverdagen og hvordan kan vi bruge dem som redskaber til at opnå lykke, sundhed og velstand?

 

Hvordan opnår vi en urokkelig tro på, at alt hvad vi ønsker os kan vi få og at vores tanker er vores hemmelig gave, som vi blev født med, men at hemmeligheden blev holdt skjult fra os og skal nu åbenbares?

 

Hvordan lærer vi at styrke vores tro og at fjerne alt tvivl fra vores bevidsthed en gang for alle?

Hvordan arbejder vi hen imod at heale vores fortid, så vi kan åbne op for det uendelige potentiel, som er vores sande natur?

    

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Lykkens vej, er at... Læs mere